tiistai 20. huhtikuuta 2010

Olen kiitollinen..........

............ että

-olen terve (vain verenpainetautilääkitys)
-minulla on näkö että voin nähdä rakkaimmat, nähdä luonnon kauneuden, kevään ja kesän....
-minulla on kuulo että voin kuulla rakkaimpieni äänet
-minulla on suu että voin sanoa rakastavani noita minulle niin tärkeitä

Olen kiitollinen että

-minulla on kädet että voin pitää hyvänä, ottaa syliin, silitellä.........
-minulla on jalat että voin kävellä toista puoliskoani puolitiehen vastaan
-saan tuntea rakkaani käden kädessäni

Olen kiitollinen että

-minulla on 6 tervettä lasta
-saan herätä laittamaan nuo rakkaat joka päivä uuteen päivään
-saan pestä heidän pyykkinsä ja siivota sotkut
-minulla on pienet rakkaat tahmatassuni tekemässä jälkiä, elämänjälkiä, kotiimme :o)

Olen kiitollinen että

-saan rakastaa ja saada rakkautta
-minulla on puhtaita vaatteita, katto pään päällä

Olen kiitollinen että

-en ole täydellinen, minulla on varaa kasvaa, kehittyä
-minulla on lupa tehdä virheitä
-pyytää anteeksi ja saada anteeksi

Kiitos JARNA !

Nappasin haasteen blogistasi. Elikkäs jokainen voi tykönään miettiä oman kiitollisuusluettelonsa. Yleensä ja melkoisen useinhan me nähdään vain niitä ikäviä asioita eikä huomata miten paljosta ois aihetta kiittää.

Liian usein vain käy niin että sitten vasta huomaa mitä on ollut kun sen menettää. Näin on itsellenikin käynyt liian usein. Murehdin liikaa huomista, eilistäkin, enkä osaa elää tässä hetkessä. Jätän huomaamatta tämän hetken elämällä menneessä tai tulevassa, joten tärkein mistä haluan olla kiitollinen on tämä hetki !

Olen kiitollinen tästä ainutlaatuisesta hetkestä, juuri tästä minuutista, tunnista, päivästä.... Eilinen on mennyttä eikä huomista vielä ole. Olen kiitollinen että saan opetella elämää juuri omana itsenäni.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Lisää tähtiä ja touhuilua viime päiviltä

Eihän sen näin pitänyt mennä ? Enhän minä tykännyt tähdistä, enhän ? Nyt niitä tursuaa sieltä sun täältä :oD Eilen sain itseni hillittyä ja nipinnapin olin ostamatta kolmatta tähtitakkia Empulle. Ei me tarvita niin montaa eikä ole järkeä ostaa enempää kuin tarvitsee, mutta minkä verran sitten tarvitsee ?

Ennen ajattelin et kyllä pari pukua / lapsi riittää. Yksi ulkoiluun ja yksi paremmaksi. Näinhän se menee, mutta ei meidän Empun kohdalla :o/ Sunnuntainakin herra sai kasteltua kolmet puvut ja lopuksi hyppäsi tuohon ojaan kaulaa myöten. Siinä meni sit kumpparit ja tuli sisälle lähtö. En tykkää kuriksista eikä meillä moisia ole. Siinähän sitten vaihdetaan, tosin puvut ovat (muka) vedenpitäviä. Onhan ne, mutta tuolle viikarille pitäisi olla sitten sellainen missä on umpiterät jne. Lahkeista se vesi menee sisäpuolelle kastellen vuorit yms. Eikö kellään muulla ? Sama vika lienee vaikka käytettäs kuriksia. Onhan niissäkin lahkeet eikä nuo mistään muualta kastu kuin sieltä lahkeen sisäpuolelta :o/ Huoh.....

Tässä sitten kuitenkin lisää meidän ulkoilua :o)

Takki se Elloksen Ticket 98cm. Housut Lenne 98cm. Kumpparit Viking 24, rukkaset Lenneä ja pipo KappAhlista. Nuo rukkaset on muuten toooooooosi hyvät ! Meillä olleet päivittäisessä käytössä kun pitävät todella hyvin vettä vaikka uisi ilmivedessä.

Amalian takki on Ellokselta niillä aleseteleillä ostettu, kuten Emilinkin tähti-Ticket. Jotain kympin luokkaa jäi hinnaksi ja on hintansa väärti. Rukkaset ja housut Jonathanin. Housut on 116cm eivätkä yhtään liian isot. Nämäkin pitää vettä täysin !

Meidän itse rauhallisuus :o) Amalia on aina ollut rauhallinen ja ehkäpä siksi vasta nyt pyörä alkoi kiinnostamaan. Tanko tosin joutaa jo veikalle.

Tyttö teki aikansa lumikakkuja. Niistähän piti kuva ottaa kun tyttö niin tahtoi. Aikaa kului tovi..........

............kunnes herra pyörremysky tuli ja kakusta tuli pannukakku.......

Tuosta sitten lähdettiin mammalle (taustalla). Ja tällainen hellatelttu meidän pyörremyrsky oli..... ainakin tuon hetken kun söi noita juustonaksuja.

Toisella puolella pöytää istuvaa siskoakin hymyilyttää veikan touhut :o)

En yleensä ota lapsia joka päivä mammalle. Itse käyn tosin joka päivä ja onhan se vaihteluakin et pääsee edes johonkin tästä kotoa. Eikä äidilleni ole meiltä matkaa kuin parisen sataa metriä. Tuon hetken Emppukin jaksaa mammalla istua, siis sen kun sydään. Ekana ottaa tuolin esiin ja sanoo mammalle et sipsiä ja kolaa...... Just, terveellistä, mutta olkoon sen kerran kun siellä käyvät :o)

Sit kun on syöty niin alkaa rundin heitto : ekana tehdään (ehkä jos hyvin käy) pari palapeliä. Ensin käydään keskustelu : ota tämä, ei kun se vaikee. Ota tämä, ei kun se iso / pieni / tyhmä....... Sit kun oikee löytyy niin poika saattaa jopa sen koota. Tai sitten......... poika spurttaa juoksuun ja käy vääntää salamana pyykkikoneen nupit kaakkoon, samoin tiskikoneesta, yrittää karata ulos, karkaakin, sukkasillaan tietty, pölöttää lankapuhelimeen, laittaa valot jokikiseen paikkaan päälle, kääntää television päälle, sammuttaa television, räplää ja roplaa JOKAPAIKAN....... siinä vaiheessa yleensä olen sit sen palapelin saanut koota (vimmatun vaikeita osaavatkin olla ;o) 9 ja mieleen alkaa hiipiä ajatus kotiinlähdöstä.

Miten ihmeessä tuo salama ehtii kaikkialle ?

Seuraavaksi bloggaankin ehkes meidän isommista tytsyistä : Linnea ja Olivia pääsevät toista kertaa elämässään, ei vai kolmatta (?), kampaajalle. Perjantaina on koululla disco ja tytöt kauniisti pyysivät josko saisivat käydä kampaajalla laittautumassa. Sain heille ajan ;o) Tarvitsevathan pienetkin tytöt (kohta 11 ja 13v) hemmottelua :o)

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Meidän kevätvaatetusta sekä kuvia viime päiviltä

Nyt sitten tarkenee ! Ulkona on ollut tosi lämmin ja talvivaatteet joutaa säilöön. Niitä sitten pestään seuraavat päivät :o/

Tänään oltiin syntymäpäivillä :


Tässä Linnea, Silja ja Olivia menossa koululle, jossa synttärit pidettiin. Linnea vielä talvitakissa, muut kevättamineissa.

Silja tekemässä "lihapullia". Vauhdikkaat synttärit siis :o)

Olivia tekemässä "kanankoipia". Olivia on meidän tytöisä urheilullisin. Linnea seuraa taustalla.

Tässä ollaan jo tultu synttäreiltä ja menossa mammalle. Empulla nyt päällä tuo CupCake koossa 104cm. Ei kyl oo yhtään liian iso. Saa nähä meneeko syksyllä, pakko mennä ;o) Jalassa Jonathanin city -malliston haalarihousut 98cm ja jalassa Reiman kenkulit. Amalialla huutiksesta ostettu Reiman puku ja Superfitit. Molemmat ah, niin ihanan väriset !!! Kädet ovat piilossa tähtijonathaneissa ja päässä ylisöpöt pipot, jotka eräs blogisti on tehnyt (toinen niistä blogiarvonnan voitto). Emppu kärtsää et "äitiiiiii, kato akkotiiiii, kato äiti". Äiti vaan kuvaa eikä ehdi kattomaan.

Tässä sitten toiset kevätpuvut : Empulla Lassie Suprafill 92cm, Vikingin kumpparit ja KappAhlin pipa. Amsulla SuperRemu huutiksesta 110cm sekä Tretornin kumpparit, hattu jokin H&M tms. Käsissä samaiset Jonathani, jotka vaan on niiiiiiiiiin hyvät! En käytä kurahousuja enkä kurarukkasia. Tuo Suprafill on erinomainen ja täytyy sanoa että vastoin odotuksia erittäin vahva. Ja mikä tärkeintä niin kummankaan puvut eivät päästä vettä lävitseen.

On meillä vielä molemmille vielä yhdet puvut, mutta niistä sitten joskus :o) Nää nyt on ainakin ihan minimit millä mennään. Pitää vielä kartoittaa tuota valikoimaa ja hommata mitä tarvitsee. Kevät tosin etenee miusta ripeästi ja enempi sitä välikautta tarvitaan syksyllä sitten.

Ja muihin kuviin :

Meillä juhlittiin männäviikolla erään hoitolapsen synttäreitä ja välipalalla herkuteltiin hänen tarjoamilla herkuilla ;o) Lisäksi oli jäätelöä. Empulla suu messingillä herkkujen äärellä.

Näin meidän poikanen leikkii välillä : peittelee on hänen uusi sanansa ja nyt sitä pitää sitten toistella ja tehdä. "Emppu hakee peiton ja peittelee" on tässä kuvassa. Lelut on "aseteltu" viereen mukamas järjestykseen.

Ja tähän loppuun näin omatekemien koristeiden kera OIKEIN IHANAA JA MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE !