lauantai 27. marraskuuta 2010

Onnettomuus ja reklamaation edistyminen.

No niin, reklamaatio onnistui ja toiminta oli nopeaa. Tuossa odottaa uusi vetoketjun KELKKA (siksi sitä kutsuivat) asentamista. Kuulemma heiltä on päässyt erä tavaraa ulos heikommilla vetimillä ja nämä eivät kestä käyttöä :o/

Ja miksikö en ole ehtinyt asentaa sitä ? Lyhyesti, äitini (75v) putosi eilen aamusta keittiöjakkaralta. Taju meni, aivotärähdys tuli ja ambulanssilla sairaalareissu. Tosin jääräpäiset vanhempani ovat sitä mieltä että pärjäävät kotosalla ja olen ollut varpaillani josko heitä pitänee autella. En ole siis ehtinyt.

Itsellänikin nyt vähän ajatus sekasin, mutta paremmalla ajalla lisää....

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

JONATHAN -reklamaatio !!!

Nyt ei tuu kuvia, eikä muutakaan kuin tuhmia sanoja ! Säästelimme ihanaista tähtijonathania lumien tuloon ja nyt kun puvulla on käyttökertoja alle 5 niin tänä aamuna vetoketju sanoi itsensä irti :o(

HARMITTAA !!!!!!!!!!!!!!

Laitoin firmalle reklamaatiota. Saas nähdä mitä sanovat. Toivottavasti jotain. Ei olisi varaa eikä pukutarjontakaan enää ylenpalttista tähän aikaan vuodesta.

Ja joo, en vaihda itse ! Ompelutaito on 0 ja vetuketju täysin rikki : poika aamulla lähdössä ulos ja naps, samalla kun vetoketjua vedettiin nätisti kiinni halkesi se vetimen "mollukkaosa" ja koko vedin jäi käteen :o(((( Nyt siinä puvussa on jäljellä enää pelkkä "hammasosa".

Ja minä kun niiiiiin olen ollut tähän asti tyytyväinen Jonathanin laatuun. Puvut on pitäneet vedet ja kurat ulkopuolellaan....... Nyt harmittaa.


lauantai 20. marraskuuta 2010

Ihana arvonta !

Tyylisuuntauksia -blogin Jarna arpoo 2 kpl lahjakortteja Tohvelisankari.fi -tossukauppaan. Osallistua voi täällä :o)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

AMALIA 5 vuotta !

No näinpä siinä tänä vuonna kävi että pieni tyttösemme vietti synttäreitään isänpäivänä :o) Juhlat olivat todella pienimuotoiset ja vieraina meillä vain mamma sekä pappa ja minun 2 siskoa perheineen, veli ja kummit. Lahjoiksi tyttö sai helmipujottelusetin, pari värityskirjaa, pari DVDeetä, kyniä, suklaata, sukkia, housut, puseron ja joulukalenterin. Ei siis mitään maatakaatavaa, mutta tärkeintä oli itse juhlapäivä, äiti sai toteuttaa itseään leipomalla herkkuja ja Amalia nautti vieraiden seurasta.

Ei meidän suvussa muutoinkaan ole ollut tapana jakaa ylimäärin lahjoja, etenkään kalliita. Ja se on minusta hyvä se. Inhoan materialismia ja älytöntä krääsäkasaa. Saapa sitten itse ostaa ja mieleistään :o)

Nyt on hienoinen lumikerros maassa. 5 vuotta sitten menin "kesäkelissä" synnyttämään viidettä lastani ja sairaalasta lähdin kera toppavaatteiden. Eikä syynä ollut pelkästään sairaalassaoloni aikana tullut talvi vaan tolkuton keuhkokuume mitä parantelin liki 3 kuukautta synnytyksen jälkeen :o/

Mutta nyt kuviin tuosta tyttösen juhlapäivästä ja elämän alkutaipaleesta :





Tarjottavaksi olin leiponut mango-valkosuklaa -täytekakun, Daim-tortun, pakastepiirakoita munavoilla, kinkkupiirakkaa, kinkku-salami-ananas pizzaa ja äidiltäni tuli pullat sekä appelsiinikakku. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Leipomukset onnistuivat mainiosti ;o) Sellaiset juhlat ne. Ensi viikolla on sitten 5v -neuvola.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Meidän Halloween....


.....oli ja meni jo parisen viikkoa sitten. Jouduinkin sattumusten kautta siivoamaan ja valmistelemaan koristeet yms. aivan issekseni vaikka tyttöjen piti osallistua. Mutta sattumusten kautta tulivat isänsä luota 10 min. ennen juhlia. Ekat vieraat olivat jo saapuneet :o/ No, ei se mitään. Kaik män kunnialla :)

Saanko esitellä ? Frank ja Charlie ;) Heh, Stockan hullareilta joskus ammoisina vuosina saatu kyltti, jonka päällä l.valkoinen valoverho. Takaa liepake vielä vedetty langalla siten et näyttäs kummitus lentävän. Näitä oli 2 kpl.



Ja kuvia olisi enemmänkin, mutta niissä näkyy enemmän tai vähemmän tyttöjen kavereita. Kaverivieraitahan meillä oli n. 15 oman poppoon lisäksi. Kuhina kävi.

Nyt sitten valmistellaan Amalian 5v -synttäreitä, jotka on tarkoitus viettää sunnuntaina, isänpäivänä. Tuolloin on varsinainen synttäripäiväkin :) Neiti itse odottaa synttäreitään kuin kuuta nousevaa. Minä en aio niistä stressiä repiä vaikka samalla vietellään isäni isänpäivää. Äiti ei jaksa hyysätä enää entiseen malliin ja samat vieraathan ne pyörii meidän suvussa joka juhlissa....

Nyt sitten kauppalistaa tekemään. Tietäs vaan mitä leipoo :D