torstai 13. lokakuuta 2011

Kun päähän ei mahdu kuin yksi asia...

Ja se asia on Molon talvihaalari... En ikinä uskonut "sortuvani" mihinkään toppavaatteeseen, eikä me edes tarvita, mutta toisin kävi :D

Enää en pystynyt perustelemaan itselleni järkevästi miksi en voisi sitä tilata ja kirpaisihan se kun nappia painoin ja puvun tilasin :) Elikkäs vihreä ja koossa 110cm. Onkohan koko meille sopiva kun pojalla nyt pituutta hitusen yli metrin ? :/ Nyt sitä ootellaan että puku tulisi ja ilmat kylmenisivät että puku pääsisi käyttöön !

Ihanahan tuo on, mutta onkohan ominaisuudet paremmat/yhtä hyvät kuin esim. Ticeteissä ? Noh, ensi talvihan sen näyttää :)

Ja..... onhan tuolla puvulla erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo. Että ei se niin kalliiksi tule, eihän ?

tiistai 4. lokakuuta 2011

Ulkoelämää ja retkeilyä omassa pihassa :)

Lyhyestä virsi kaunis ! Elikkäs joitain viikkoja sitten meidän nuotiopaikka valmistui :) Se onkin ollut kovassa käytössä. Tässäkin päivänä eräänä saatiin tehdä huoletta pihahommia (lakaista lehtiä yms.) ja samalla tuli syötyä ja retkeiltyä ihan omassa pihassa. Täytyy sanoa että upea kokemus !

Nuotiopaikka on tehty mukaellen/ideoiden Arkirakkaus -blogista bongattua vihjettä ;) SUURKIITOKSET sinne suuntaan ♥ Näin loppui vuosikymmenen (lähes) kestänyt pähkäily grillistä :)

Ja koska emme ole niin kovin "käsityöihmisiä" tehtiin nuotion "runko" ihan vain kaivonrenkaasta, jonka ulkopuolelle muurasimme kiviä. Vaikka itse sanon niin TYKKÄÄN todella ♥♥♥