perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kesän kuumat kuulumiset :D

Nyt vihdoin joitain kuvatuksia, huonolaatuisia sellaisia. Uutta kameraa en vielä ole saanut, mutta sekin tulenee tässä ihan pian. Tilauksessa siis on ;)

Emil kävi eilen 3v- neuvolassa. Poika totesi itse aamulla et "en sitten sano p****le siellä".... olin pyörtyä. On herra oppinut kiroilemaan :o/ Yritetään olla kuin ei kuultaskaan. Toivottavasti moinen jää pian pois. Mutta eipä poika sanonut mitään muutakaan : kun täti yritti kysellä 3v -neuvolajuttuja niin poitsun suu pysyi kiinni. Kun ripitin häntä neuvolan jälkeen että miksei puhunut mitään niin sanoi vaan et "puhuinpas". Huoh.....

Ja ne tärkeät mitat

94cm
14kg

Pieni ja pippurinen ;D

Muihin kuulumisiin :

Värkättiin meidän puutarhaan tällainen

Tää kuvakulma nyt on sitten puutarhasta poispäin. Oikealla puolella tammi ja vasemmalla Siperianhernepensaat. Pensaat ovat lisänäkösuojana lavetille, jossa on kiikku ja puutarhakalusteet.

Lavetilta löytyi tällainen liki 3v pojan nassikka !


Amalia-sisko halusi myös poseerata :


Jotain on yritetty myös kasvattaakin. Ainakin sipulit, yrtit ja kesäkurpitsat ovat valloittaneet kasvullaan meidät. Lannoitteena on ollut nurmikolta saatu heinä katteena. Ei mitään muuta.Teetin tämän kasvulavan koemielessä siskoni pojalla (puuseppä) ja niin tyytyväisiä ollaan et ensi kesäksi sitten lisää näitä. Mansikoita ajatellen suunnitelmat myös kypsyvät.... Lavassa on käytetty ainoastaan kierrätysmateriaalia : remontoitavasta omakotitalosta seinäpaneeleja yms. persilja innostui kasvamaan. Mokoma on niitä yrttejä, joita kevättalvesta ikkunalla kasvatin peläten et kaikki kuolee :) Samettikukka ja paprika tytön 9v kasvatuksia.


Taustalla perunamaa. Tämäkin koeviljelyä. Katotaan mitä tulee. Ei olla vielä kuokittu pottuja.


Jokunen kuva meidän leikkimökistä. Siellä siis on leikkiastiat ja ponit. Nuo rottinkituolit on dyykattu asuessamme Vantaalla roskiksesta.


Siskon miehen (kirvesmies) omille lapsilleen aikoinaan tekemät hevostallit.


Osa noissa talleissa asustavista hevosista on tässä :) Oli pakko ottaa nää kuvat kun Amalia oli siivonnut oma-alotteisesti leikkimökin. Amalia ja Emil ovat varsinaisia siisteysintoilijoita : kovasti siivoavat sotkunsa. Ihanaa !

Etupihalta löytyy miun entiset "hoitolapset". Tai paremminkin heidän tuomansa kukkaset. Miten valtavina kasvavatkaan !


Yleisnäkymä etupihalle :


Tätäkin kivikkopuutarhaa olen yrittänyt tehdä tänä kesänä. Tarkoituksena on laajentaa tätä.


Ja jos mieheltä unohtuu avaimet kotiin löytyy pihamme koristekirsikkapuusta vara-avaimet ;)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...... taasen on hyvä jättää. Kuvien laatu on kamerasta (ei suinkaan kuvaajasta) johtuen mitä on.

Sunnuntaina ois tarkoitus pitää suvulle Linnean (13v) ja Emilin (3v) synttärit. Toivottavasti huomenna ois viileempi et pystys leipomaan. Sisällä edelleen 31 astetta. Huoh, nyt telttaa pystyttää lapsille. Aikovat ensi yön nukkua teltassa.

Ei kommentteja: