perjantai 22. heinäkuuta 2011

Nyt sitten on karannut....

.... mopo käsistä :/ Kääk ! Lindexin nettikauppaan on tullut jätettyä yksi jos toinenkin tilaus. Isoille tytöille on osteltu vaatetta, kenkää, Amalialle eskarireppua ja entä sitten Emilille ? Miten voi olla niin että pojillekin löytyy yhä ihanempia vaatteita, joita ei vain voi vastustaa ? Pienenä muistiinpanona laittelen ihan itsellenikin kuvatuksia meidän Empun vaatekaapeista. Noissa kuvissa ei sitten ole edes pyykkejä, jotka on tulossa muutamasta pyykkikorista kaappiin eikä likakorissa olevia vaatteita.

Tää kartoitus nyt alkoi siitä kun ajattelin selvittää mitä meiltä puuttuu tulevaa syksyä ja ehkä talveakin ajatellen. En millään pysty ostamaan kuudelle samaan aikaan kaikkia tarvittavia vaatteita yms. joten jaksotan ostokset vähän joka kuulle. Paitsi Empun vaatteet.... Poika ei kyllä tarttee yhtään mitään, mutta miten noita on kertynyt ?

T -paidat. Näitä tulossa muutama lisää... Pyykkikorissa "jokunen" t- paita....


Vasemmassa reunassa sukkahousut, alushousut sekä oikealla yöpuvut.


2 pinkkaa pitkähihaisia.... Näitä tulossa tänään Lindexin shoponlinesta "pari" lisää... Vasemmassa reunassa sukat. Ja 2 pinkkaa housuja. Tässä hyllyssä on vain ihan sisähousut, lähinnä velourit, joita näyttäs äkkiseltään olevan meillä 10 kpl. Sekä muutamat collegehousut. Vinopino collegehousuja on odottamassa pääsyä johonkin kaappiin....

Kesäpipot ja -hatut sekä kesävaatteet : hihattomat sekä shortsit.

Ja sitten eteisestä, poikasen ulkovaatekaapista, suloisessa sekamelskassa (oma järjestys Empulla...) collegetakkeja, ulkoiluhousuja yms.

Välikauteen Reimaa 110cm ensi kevääksi. Reiman 2-osainen, H&M samettitakki sekä upouusi Lennen toppa 110cm. Miks tää alleviivaa tähän ? :/

CupCaken takki mahtuu edelleen :D Kokona 104cm ja on erittäin sopiva !

Ja lisää välikauteen.... Osa näistä varmasti menee vasta ensi keväänä. Lassien puku on 110cm ja armottoman iso.... Sitten edellisen kuvan CupCake, Ticketin takki 98cm mahtuu myös mainiosti päälle ja sitten on vielä Lennen 110cm takki. Näihin löytyy vielä "jokuset" kappaleet välikausihousuja....

Eccoa talveen koko 28, Muumisaappaat 26 ja Viking lenkkarit että Goret 28. Nämä menee vielä hyvin jalkaan. Tyjjää jää mitattaessa n. 2cm.

Pärjäiskö noilla ? Kuvista puuttuu siis välikausihousut, kesäkengät sekä Lennen välikausihaalari 104cm, joka on pojulla päällä pari postausta aiemmin. Menee vielä ainakin tämän syksyn.

Neitosen vaatteista on tulossa oma katsauksensa. Huutikseen on laiteltu taas kamalasti lisää 98/104cm vaatetta pojalle ja tytölle löytyy koossa 110/116. Paketeissa mukana paljon myös kenkiä. 98/104 menisi vielä pojalle, mutta kun ei mahdu kaappiin.... Pakko tehdä tilaa ja toivoa että poika kasvaisi siihen mennessä kun noita pidempiä vermeitä tarvitaan.


3 kommenttia:

Pisku kirjoitti...

Mukavaa että muillakin on reilusti vaatetta :) Syksymallistot kyllä pakottavat uusiin hankintoihin,ei voi mitään.Lindexiltä ja H&M myös tilaukset vetämässä..

äiti kuudelle kirjoitti...

Pisku : Ai joo niin. Unohtui mainita H&M:n tilaus.... :D Juu, ei ihan heti tarttee pestä sitä varten et vaatteet kesken loppuis :)

Annu kirjoitti...

Ei uskalla kuvata kaikkia ostoksia/syksyyn hamstrattuja:D
Ei riittäis kuvatila;)
Lastenvaatteita on niin kiva ostella...
mutta, kyllähän lapset on kodin peili; kyllä täytyy olla kivat ja puhtaat vaatteet ja sellaset, ettei niitten takia kiusatuksi joudu!!!