perjantai 16. heinäkuuta 2010

Pikapäivitys ja esikoisen kasvua

Eipä ole kuvia leikkimökistä tullut ei ! Kamera sanoi sopimuksensa irti :/ Uusi pitäis tietty ostaa.... Meidän Emil vissiin kolautti ton entisen ja nyt ei toimi.

Noh, leikkimökki on ollut kovassa käytössä :o) Ulkona on lämmintä riittänyt ja meikäläinen aloitti työt kuun alussa. Nyt on menossa sellainen viikko et töitä on 10:30-17:30. Ihan soppeli miulle aamutorkulle ;o)

Uimassa on käyty ja hellettä jopa jouduttu olemaan paossa sisällä. Huomenna lähdetään seurakunnan perheleirille yöksi ja jos saan esikon kameran toimimaan niin katellaas josko sitten kuvien kera seuraavaa bloggausta.

Nyt tuohon toiseen otsikon aiheeseen : esikkohan täyttää 16v 1.1.2011. Noh, illalla hän soitti et ÄITI, josko ***** vois tulla meille yöks. Oli ollut tämän POJAN kanssa shoppailee ja elokuvissa. Tyttö on muuten kovakuntoinen, asiasta toiseen. Matkaa kaupunkiin on 25km ja mennentullen sen taittoi polkupyörällä !!! Ei ole eka kerta.

Minä siinä sitten pikaiseen yritin googlata mitä muut sanovat tuonikäisten yökylästä ja kun sain jotain tolkkua niin soitin ja sanoin et kyl se käy. Silti vähän käveli selkäpiissä. Mitä te muut olisitte tehneet/olette tehneet ? Tää on taas näitä tilanteita mihin ei voi valmistautua kun tuollainen kysymys heitetään päin pläsiä.

Miusta ei ollut mitään syytä kieltää pojan yökylää, joten tässä ollaan.......

Ei kommentteja: