tiistai 19. huhtikuuta 2011

Crocs ihmetystä

Voi sentään ! Meillä on joka kesä ollut noita Crocseja. Jääköhän tämä kesä nyt välistä Emilin suhteen ? Koko 8/9 on aivan nafti pojalle kun taas 10/11 liian iso. Miten nää koot oikeen menee ? :/

Laitan kuvia tähän lisäselvennykseksi. Siniset hai-crocsit näköjään menevät myyntiin, v.punaiset Hello Kittyt ovat Amalian kengät. Vai pitäskö sitten tyytyä halpisversioihin ?


Onko miulla menny jokin ohi vai onko kahden eri koon 8/9 (25) ja 10/11 (27) välinen ero noin kamalan suuri ?

Pikaiseen muita kuulumisia ;) Paino on tippunut nyt kaikenkaikkiaan 6 viikossa 7 kiloa :) Olen tyytyväinen. Se x-power -suklaa oli huippuhyvää. Otan pari palaa aamulla aamuteen kera. Vielä on pitkä matka, mutta tämä on jo hyvä alku, josta on vain yksi suunta ja se on alaspäin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on täysin sama ongelma! Tytölle 8/9 on pieni ja 10/11 on iso... Ajattelin kokeilla eri mallisia, olisiko vaikutusta. En tiedä.

t. Emmi

Sari kirjoitti...

Eri mallisissa Crocseissa menee kootkin eri lailla. Meilläkin perusmalli Crocseissa koossa 8/9 on menossa pieneksi pojalla ja se seuraava koko 10/11 on taas aivan julmetun iso. Nuo kaksoiskoot on ongelmallisia, kun kokojen välit on niin suuret.

Tilasinkin meille pojalle Electro-malliset Crocsit koossa 9 ja se on juuri hyvä seuraavaksi kooksi. Electron sisäpohjan pituus koossa 9on noin sentin pidempi kuin perusmallin koossa 8/9.

Electrossa ei olekaan kaksoiskoot vaan koot on ilmaistu yhdellä numerolla. Olisivatkohan pienemmät kokojen välitkin Electrossa..(?)

Melkoista arpomista kylläkin Crocsien koot, jos tilaa netin kautta. Mä jouduin lähettämään ensin tilaamani liian suuret Electrot takaisin...

T: kahden lapsen äiti Joensuusta

äiti kuudelle kirjoitti...

Kiitos vinkistä :) Täytyypä etsiskellä noita electroja.

LauraK kirjoitti...

Tää kommentti ei liity kyllä mitenkään Crockseihin :D

Ihanaa löytää (minulle) uusi kiva blogi, jossa joku karppaa :) Karppaus.infon selaan lähes päivittäin, mutta kiva lukee blogeistakin ihan elävää elämää.

Hienosti on sulla paino pudonnut!

Mä olen ikuine on/off karppi, nyt pidemmän aikaa "tauolla" ja sen kyllä huomaa olosta, valitettavasti.

Aion ehdottomasti vierailla jatkossakin katsomassa kuulumisia ja muuta kivaa :)

äiti kuudelle kirjoitti...

LauraK : Kiva että löysit tänne :) Kuulumisia tulee kunhan kevättöiltä ehdin.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet tilannut suklaata?