perjantai 23. syyskuuta 2011

Buzzador

Olen Buzzador ! Se tarkoittaa että olen rekisteröitynyt Buzzadorin sivuille ja näin ilmaissut halukkuuteni olla mukana testailemassa eri tuotteita. Tähän mennessä olen testannut Pepsodent AntiAge -hammastahnaa, Stoneoven tradizionale -pizzaa ja nyt testailen sitten Vanishia. Seuraavana pääsen testailemaan Dove -hiushoitoainetta.


Tarkoitus on siis se että sain 7 erilaista Vanish -tuotetta, kokeilen/kokeilin niitä itse ja sain myös jaettavaksi näytepusseja ystäville. Sitten kyselen kavereilta mitä mieltä he olivat tuotteesta ja lopuksi raportoin yhteenvedon muodossa näistä Buzzadoriin. Helppoa eikä vie juuri aikaa :)


Kaikkia Vanish -tuotteita on nyt kokeiltu ja omiksi suosikeiksi nousi Vanish hygieniapulveri sekä huonekalu- mattospray.

Vanish oxi-action extra hygiene jauhe loppui jo :D Eli selvä suosikki ! Tuote hävittää 99.9% bakteereista. Hävitti muuten hien hajun 40 asteessa mitä ei pelkkä pesuaine ole meillä tehnyt ! Samalla tämä toimii tahranpoistossa. Ihan mukavaa sikäli kun ajattelee että tytöt luuttuavat sukillaan koulun käytävät, Emppu soikoilee polvillaan kerhon lattialla yms. Tähän ihastuin. lienee selvää ;)

Toinen suosikki eli tuo matto- huonekaluspray luvataan poistavan tahroja kalusteista, autonistuimista ja matoista. Spray neutralisoi hajuja ja voisin kuvitella käyttäväni tätä jos meillä olisi vauva ja kangassohvat ;D Puklut ois tosi kätevää poistaa tällä. Haju on miellyttävä ja tuote nopeaa käyttää : max 5min vaikutusaika ja sitten voi pyyhkiä pois.

Geelit ovat sikäli käteviä että niitä voi helposti laittaa suoraan tahralle ennen pesua. Jauheet soveltuvat hyvin esiliotukseen. Äitini sai mm. kuivuneen hiusvärin liottamalla pois froteepyyhkeestä o.o

En ollutkaan ennen tutustunut Vanishiin, mutta nyt minusta on kyllä tullut vannoutunut käyttäjä ja näitä haluaa meille lisää :)

Ei kommentteja: