keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

6v neuvola ja uudet mitat :)

Kesä on hurahtanut nopeasti ! Loma on itsellä pian lopuillaan ja ensi maanantaina työt kutsuvat :) Lapsilla on ollut koko kesän harrastuksia : yleisurheilu vie ehkä suurimman osan ajasta. Tälle viikolle sattui uimakoulu kahdella nuorimmalla ja typy on ollut touhuleirillä sekä seikkailuleirillä. Kaikki ovat olleet tosi kivoja !

Itse alotin maalaamaan kämppää kun tuntui että asumme jättikokoisessa saunassa :/  Valkoista tulee ja paljon. Hidastahan tuo työ on. Mikäs siinä olisi maalaillessa, mutta kun seinien pesu ja valmistelutyöt vievät leijonaosan ajasta...

Empun kanssa kävimme neuvolassa jo vähän etukäteen niin ei tarvia heti olla minun pois töistä. Kaikki meni mallikkaasti mitä nyt tehtävät, joissa olisi tarvittu puhetta. Ne tehtävät saimme sitten kotiläksyksi :) Uudet mitat saatiin ja meidn pikkuinen mies on nyt

110cm
19kg

Eli paljonhan pienempi poika on kuin siskonsa, mutta se ei menoa haittaa :D Tässä sitten vielä muutamia kuvatuksia päivän puheenaiheista eli :

Emil

Kellarin portaikon maalaus...

Vielä vaiheessa ;D

Eläkertaan menevä portaikko...


Kuvissa seinä vielä maalattu osin ja vain kertaalleen... Sain eilen maalattua toiseen kertaan, joten nyt näyttää jo melko hyvälle ;) Tänään on tarkoitus jatkaa.

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Mukavaa puuhaa tuo maalaus ja valkoinen avartaa kivasti. :)
Onko teillä koko talo sisältä paneelia vai vain osittain?
Meillähän oli aikamoinen urakka, kun kaikki seinät on mäntylautaa ja maalattiin kaikki. Tosin oli aikataulu ja muutto painoi päälle, joten noin ilman aikataulua se on paljon mukavampaa. ;)

Heh, on nuo meidän Emilit vaan eri mittasia. Meidän Emil painaa saman verran kun teidän, mutta on n.123cm pitkä. :D

Ihania kesäpäiviä sinulle!

äiti kuudelle kirjoitti...

Juu, aika erikokoisia :D Eikä meidänkään poika kyllä yhtään pullea ole vaikka pituutta onkin vähän vähemmän :) Aika rimpula! No arvaas ? KOKO talo on tuota tummunutta panelia.... Et voit uskoa että alkaa ärsyttää vähitellen. Ainut on meidän makkari, joka on "remontoitu" joskus.... Katot tietty kans on panelia.... Siis KAIKKI :/ Jokseenki kyllä avartaa ja ajankanssa tehään. Miula vaan alkaa painaa työt päälle. Ensi viikolla taas koittaa paluu arkeen :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moikka! Tuonne alemmas jo jätinkin kommenttia tuonne missä kerroit selektiivisestä mutismista. Aika lailla saman mittanen vois olla Lilja 6v neuvolassa, viimeksi kun mitattiin 5,5v oli 106cm ja n.15kg. =) Ja mä kun oon kokoajan aatellu että Lilja on edelleen keskimääräistä pienempi..meillä taitaa vaan olla aika pitkiä ikätovereita kun tuntuu kaikki olevan puoltapäätä vähintään pidempiä.
Varmasti tulee ihanaa, valoisaa ja raikasta kun saa valkoista pintaan. Mä niin tykkään puusta ja ois niin kiva kun sitä olis enemmän meilläkin.