perjantai 18. joulukuuta 2009

Kiitävi aika, vierähtävät vuodet.....

Juu, niin menee meidän arki ! Tässä on ollut sellaista hässäkkää viime päivät että heikompia hirvittää : Amalialla on viel tänään päiväkerho, joten laitoin 4 kouluun ja lähdin kahden pienemmän kanssa kävelemään kirkolle. Että oli kylmä ! Naapuri ihmetteli että mihinkä matka 7:50 ;o)

Sitten sainkin tietää että tulossa on vapaapäivä, joten tein Emilin kanssa kävelylenkin ja siellä sitten poika nukahti. Joudun kiskomaan miehenalun aina perjantaisin kesken unosten ylös :o( Matkan varrella kävimme mammalla ja papalla ja nyt pitäs maksaa laskuja, kirjoittaa joulukortteja, valmistella joulua siivousten yms. merkeissä..... Josko sitä kohta joisi kupin teetä ja huohahtaisi, miettisi rauhassa marssijärjestystä.

Tytöt on valjastettu huomenna siivouspuuhiin : isot saavat luututa huoneensa, tampata mattonsa ja pyyhkiä pölyt. Sitten voivatkin auttaa äitiä alakerran kanssa ;o) Kuusi otettaneen tänään sulamaan pesuhuoneeseen. Tytöt ovat joulupäivästä eteenpäin pari päivää isänsä kanssa mummolassa, joten nyt pitäisi ehtiä nauttia joulustakin.....

Eikä vain tämä päivä ole kiireinen. Joka päivälle on ollut jotain joulukirkkoa, joulujuhlaa, kerhoa, puurojuhlaa..... Luulisi et nyt helpottaa, mutta ei ! Huomenna 4 vanhinta menee 8:00 todistuksia hakemaan ja sunnuntaina on Amalian päiväkerhon joulukuvaelma kirkossa.

Viime päiviltä laita kiireen keskellä taasen kokoelman kuvia viikon varrelta, pikapuolin, kun ehdin :o)

Ei kommentteja: