perjantai 29. tammikuuta 2010

Idea-apuja tarvitaan !

Huih sentään. Väsy ei väisty, mutta onneksi on viikonloppu. Meiltä on peräti 1 tyttönen (Silja 9v) mammalla yötä, joten on vähän pienempi porukka. Meillä ei ole mahdollisuutta saada noita pikkuisia mihinkään yökylään, joten toisinaan isommat ovat yksin tai korkeintaan kaksin mammalla yön ja joka toinen vkl isänsä kanssa toisessa mummolassa. Amalia ja Emil eivät vielä ole olleet missään..... Mut onneksi lapset kasvaa :o) Silja ja Amalia ovat aika kovia kinastelemaan keskenään, joten hyväkin että toinen riitapukareista on poissa !

Mutta sitten siihen ongelmaan tai tämän bloggauksen aiheeseen : rakas mieheni täyttää ensi kuussa 40v. Hälle sit pitäs keksiä jotain. Joo, ei mitään kallista. Ei siksi etteikö tuo olisi ansainnut vaikka ja mitä vaan siksi että meillä on tosiaan ainakin nyt tarkan markan budjetti ja rahaa ei liikenisi huimasti satasia. Ehkä 20-30 e irtoaisi.

Mutta mitä ihmettä keksin ? Lahjan pitäisi olla todella omaperäinen ja ei mitään massatuotantoa. Ei välttämättä mitään tavaraa..... Vieraita ei sitten ole tulossa kait ketään ja mies ei synttäreitä missään juhlista. Elikkäs jotain pitäisi kuitenkin keksiä meidän :o)

Olen alustavasti aatellut et koko synttäripäivän vois jotenkin huomioida erityisesti tuota ukkokultaa : aamulla, työpäivän aikana, töiden jälkeen, illalla..... Jokin teema tai punainen lankakin vois olla. Josko kellään ois mitään ideaa niin kaikki otettas vastaan.

7 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Yllätin meidän Ikkän yks isänpäivä hieronnalla,sellasella hieronnalla ;) Sillä aikaa kun ukkokulta oli suihkussa laittelin kynttilöitä,rauhallista musiikkia ja kylmää siideriä valmiiks. Itelle hepeneitä. Suihkun jälkeen ukko pötkölleen lattialle ja kokovartalohierontaa,mitään paikkaa ei unohdettu.
Hiukan tietysti vaati panostusta iteltä,mut Ikkä ainakin oli yllätetty ja tyytyväinen =)

äiti kuudelle kirjoitti...

Minttu : vois olla ihan kiva idea, mut mihin ihmeeseen törkkään nuo 6 mukulaa ? ;o) Meil ei lastenhoitajia ole lainkaan, eikä sellaisia tuttavia et lapset heille vois jättää.....

Vähän haittaa tunnelmaa taustalla kuuluva älämölö xD

Mut tuota ideaa vois vähän kehitellä siten et lapsetkin vois ottaa mukaan suunnitelmaan !

Minttu kirjoitti...

Hieronta suoritettiin illalla lasten jo mentyä nukkumaan.
Meilläkin on nihkeesti lapsenlikkoja. Koskaan ei olla kaksin. Atte ja Linnea on mummolassa joka toinen viikko,mut nekin mennään meidän äitin ehdoilla. Ei siis silloin jos meillä olis tarvis likotukselle. En edes enää kysy.

suvi kirjoitti...

Kata kauniisti aamupala tarjottimelle ja tarjoilet sen sänkyyn:) lahjakortti,jossa lupaat jotakin...Itse tein vain kaakun tuona päivänä ja se riitti...;)

Kristiina kirjoitti...

Heip!
Nii-in,miehille on muutenkin vaikea keksiä mitään kivaa lahjaa,kun ne ei muka tarvi mitään.
Itse annoin miehelleni synttärilahjaksi nipun "lahjakortteja". Eli niissä voi olla kaikenlaisia miesten töitä esim."lumen luonti" riippuen mitä miehesi yleensä tekee. Eli kun miehesi sitten haluaa käyttää vaikka lahjakorttinsa ,niin sinä rupeat välittömästi sitä toteuttamaan. Sain itse mieheltäni nipun lahjakortteja tyyliin "alakerran imurointi" yläkerran imurointi,eteisen siivous,nikkarointia ja vaikka mitä muuta. Niitä oli niin paljon,että riittävät itseasiassa koko vuodelle. on myös käyntiä kaupoissa ja jotain ostelua minulle ,mutten raaski vaatia mieheltäni mitään,kun lapsille pitää aivan ostaa jotain. Sitten annoin vastaavantyylisen miehelleni myös. HIeman oli tietty vaikea keksiä juttuja,kun en missään nimessä halunnut esim.auton renkaiden vaihtoa laittaa ....Itse annoin myös "vapaa-aikaa" ilman meitä muita pariksi tunniksi.
Ja varmaan miehesi tykkäis siitä extrahieronnasta lasten nukkumaan menon jälkeen! Ymmärrän kyllä kuinka vaikeaa nämä eroottiset jutut perheessä:meillähän se koira nukkuu välissä,joten hommat on vähän lässähtäny...

Hanna kirjoitti...

Sulla o samanikäinen mies kun mullakin... 13.helmikuuta täyttää 40v. Ei meilläkään ole kauheasti varaa lahjoihin, joten laitoin sanan kiertämään lähisuvun keskuudessa ja "kolehdilla" ostetaan yhteisenä lahjana uusi polkupyörä. Mies menee pyörällä töihin ilmalla kuin ilmalla, joten tulee tarpeeseen! :)

äiti kuudelle kirjoitti...

Hanna : meilki mies kulkee pyöräl töihin ja se pyörä on nyt rikki :o) Ja tuosta vois ideaa kehitellä.... KIITOS !

Kristiina, Suvi, Minttu : noista kehitellää sellanen "meidän juttu" ;o) Nyt jo päässä pörrää ideat.... Kun juhlat on juhlittu kerron millaset juhlat oli :P