lauantai 23. tammikuuta 2010

Lauantain leikit

Noh, onpahan tullut elettyä sitten tämäkin päivä iltaan taudeista huolimatta. Lapset ovat leikkineet ihmeen sulassa sovussa keskenään ja meillä on ollut varsin rauhallista. Sainpa otettua 20 min torkutkin. Mahtavaa ! Äitikin on leikkinyt :o) Nimittäin olen täysi käsi minkään teknisen vempeleen kanssa ja rumplasin kameraani sitten joutessani löytäen siitä varsin mielenkiintoisia juttuja ;oD En muuten tiennytkään että tuo kameranraato on noinkin monipuolinen. Yleensä otan kuvan niillä asetuksilla mitkä siinä sattuu olemaan ja sen kyllä huomaa..... Joo, on meillä ohjekirja, mutta se on niin vaikeeselkonen etten tajua siitä puoliakaan xD

Laitellaan sitten lauantain ratoksi niitä leikkikuvia :


Ekana muksut leikkimässä. Emilillä on siskon vanha Me&I siilipusero 98/104 ja se on varsin mekko tuolle hoikkeliinille. Mut velour on lämmin ja siksi laitoin sen päälle. Meil on nyt legot POP !
Sit sormi osui söheltäessä johonkin napille ja löysin tällaisia erikoisefektejä ;oD Tässä Amalia näyttää miten ison tornin Emilin kanssa tekivät.

Meidän rakas prinsessamme. Äidin tyttönen.


Tää oli neidistä hauska kuva kun on nuo prinsessavarusteet ja kaikki eikä niitä kuvattaessa ollut. Äiti teki taikatemput.

Amalia ja Emil.................vaiko Emil ja Amalia ??? Säiköhdin kovin kun katsoin tätä kuvaa ! Herttinen miten ovat minusta samannäköisiä. Eikö olekkin ? Meil ei yhdetkään vanhimmista tyttösistä ole näin ilmiselvästi samannäköisiä. Huh. Samasta muotista ovat tehty nuo kaksi nuorinta :o)


Nyt jos leikkis ittensä saunaan höyryhengittää kosteaa höyryä että pystys nukkumaan. Saunan jälkeen Vicksiä rintakehälle hierottuna ja lohkottujen sipulien kanssa vällyjen väliin :oD Joskohan ois huomenissa parempi päivä.5 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Onpas kyllä niin samaanäköä =)

suvi kirjoitti...

kylläpäs onkin saman näköisiä lapsukaisia ja suloisia veijareita:)paranemista edelleen sulle <3<3<3

xxxxx kirjoitti...

Pikaista paranemista täältäkin!
Onpas tosiaan sisarukset kuin kaksi marjaa, tuo kuvakulmakin on niin mainio;-).
Teillä on muuten äärettömän kaunis vaaleansininen puusohva, voi tuollaisen kun saisi, oikea aarre!

Helmi kirjoitti...

Onpas tosi samannäköiset. Suloiset.:)

Paranemisia! Mullakin on kamala nuha+kuumettakin ollut. Olen 2 päivää jo viettänyt lasten kans sisällä ja huhheijaa, että toivon itselleni pikaista paranemista.;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Nyt ovat etenkin samannäköisiä kun Emililläkin on pitkät hiukset. Saas nähä millon niiden leikkamisen aika tulee.... Toivottavasti ei ihan pian.

Aamunkukka : kun muutettiin tähän 2002 kesällä piti saada tollanen sohva. Lähikaupungissa eksyttiin vahingossa lopettavaan huonekaluliikkeeseen ja tuo sohva huusi suorastaan päästä mukaamme. Maksettiin siitä reippaasti alle 100e. Todellinen löytö siis.

Helmi : paranemista sinullekin ! Viime yö oli parempi ehkä juuri tuon Vicksin ansiosta. Nyt tuntus olevan kurkku kipeä :o/ Ja joo, tää sisällä oleminen ei tunnu kivalta, mutta rääkkääppä kurkkuasi tuolla tulipalopakkasessa....