keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Silja 9v, vaatenurinaa ja vapaapäivää

Juuh, sitten sattumoisin tulikin tästä päivästä vapaapäivä. Tosin se ei tarkoita et mitään tekemistä ei ole vaan ettei tänään ole minulla töitä. Kotitöitä tosin on ja reippaasti. Osa onkin tullut tehtyä ja osa odottelee inspiraatiota :D Toivotaan että inspis iskee ennen yötä !

Huutistella pitäis meilläkin : Emil on kasvanut vaivihkaa kokoon 98 ja suurin osa 92cm:n vaatteista menee kiertoon. Voi että, just meidän uusretrot.... Osa 92 cm:n vaatteista viel menee hyvin päälle, mutta esim. yöhaalarit alkavat käydä nafteiksi hihoista ja lahkeista. Lindexin puserotkin ovat koossa 92cm liian lyhyitä hihoista. Amalialta menee kiertoon Lindexiä koossa 110cm. Vaikkei neiti ollut joulukuussa kuin 103cm niin silti esim. velourit 116cm alkavat olla passelit. Niitä siis metsästämään samoin kuin puseroita koossa 116. Valikoima mm. huutiksessa noiden em. osalta on varsin epätoivoinen :o/

Eipä tahdo löytyä tai jos löytyy niin en mielellään maksais veloureista jotain 12e.... Vai onko se teistä sopiva hinta ? Lähdeppä täältä tuonne kaupunkiin 25 km:n päähän autottomana. Ja toisaalta olen oppinut tekemään ostoksia kotosalla. Se on vaan niiiiiin helppoa :o)

Että jos jossain sattuu olemaan uutta kotia vailla 116cm Lindexiä (miel. uusretroa) ja pojalle 98cm/104cm niin vinkatkaa ;o)

No mutta sitten minulle kovin rakkaaseen aiheeseen : meidän Silja siljuska täytti siis 8.1 9 vuotta. Tuosta pienestä kääryleestä on kasvanut ihana, valloittava pieni ihminen ! Juhlat on pidetty ja taidettu blogatakkin jo aikaa sitten, mutta vielä tähän laitan kuvia neidin alkutapaleelta.

Silja Isla Miranda 3510g ja 51cm. Syntyi äidin pieni pullaposki Kätilöopistolla :o)


Heh, tässäpä on sitten Olivia ylpeänä isosiskona Siljan Vaavi-sänkyn edessä xD Huom tuo tuttiketju, jossa piti roikkuman ainakin 2-3 tuttia kerrallaan. Neiti siinä sitten maisteli mikä niistä maistui milloinkin parhaimmalle. Tytöillä on muuten ikäeroa 1v8kk. Ja puhumattakaan hienosti itsepuetusta kumisaappaista sekä kaulassa roikkuvasta nuken mekosta......


Pieni tyllerömme parin kuukauden ikäisenä :o) Neiti oli helppo vauva ! Nyt sen sijaan on jääräpäisyyttä tullut iän mukana. Tyypillinen kauris tämä neiti !


Ylpeä isosisko. Siljasta tuli isosisko vajaan 5v:n iässä. Tytöllä oli jo tuolloin varsin terhakkaat otteet asiassa kuin asiassa ja usein hän auttoikin äitiä mm. Amalian syöttämisessä yms.

Ja sitten vapaapäivän ohjelmiin.... Tänään on jo valmistunut mustikkapiirakka Siljan ja Olivian itsepoimimista mustikoista


korvapuusteja


Emilille oma satsi intialaisesta kanasta (miehen siskon resepti) ilman enempiä mausteita


Suunnitteilla olisi vielä pyykkäämistä, huutistelua (vaatteita myyntiin), siivousta.....

Ja täällä pakkanen sen kun jatkuu ! Aamulla oli -23 astetta. Onneksi sain isältä kyydin kirkolle jotta sai kauppaostokset tehtyä. Nyt on hyvä keskittyä sisähommiin ja uneksia keväästä :o)

5 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Kyllähän tuo 12 euroa veloureista kuulostaa melko kovalta. Noita kun on nyt Lindexillä ota 3 maksa 2 ja yksittäinkin hinta on vajaan 10 euroa.

Pitänee käydä bongailemassa siun huutis kohteet. =) Meillä Linnea tosin vasta siirty 104,mut ainahan sitä voi jotain ostaa jemmaan,jos supersöpöä löytyy. Ja Aatulle mennee se 92.

äiti kuudelle kirjoitti...

No niin minustakin 12e on melko suolainen hinta. Laittelinkin juuri keräilyerän Emilin loppuja 92cm:n vaatteita. Sekalainen seurakunta tuli, mutta olkoot :oD

Amalialta tulenee huomenna sitten paketti. En vain osaa päättää laittasko myyntiin Ticketin upouuden kevätpuvun vaiko sitten kerran päällä olleen IdaT sadeasun.... :o/ Liikaa kevätkampetta tuossa koossa ja jo nyt olen noihin kyllästynyt.....

Sen kun päätän niin pakettia lähtään tekemään :o)

suvi kirjoitti...

Kas kummaa,meilläkin tutkailin tuossa lasten vaatteita ja huomasin,että ison veljen 98-100.t ovat vielä liian isoja pienemmälle ja tuon 92 kamppeet taitaa kulua taas niin loppuun ettei niitä enää kuopukselle laiteta.Milläs nikillä olet huutiksessa,jos kävis kurkkailemassa:)

S kirjoitti...

Minä maksan 12e veloureista, jos löydän mieleiset. Mutta olen maksanut jopa 25e veloureista (Meandi), se on jo melkosta paljon!Kohta varmaan pitää ostaakin taas, meilläkin ollaan kasvamassa pikkuhiljaa 92 koosta pois. Paitoja on jo myytykin, seuraavakis lähtee housut.

äiti kuudelle kirjoitti...

Suvi : huutislinkki on tossa oikeella puolella linkkivinkkinä :o) Blogiluettelon alapuolella.

Jarna : joo, Meandit onkin lähes ainoita, joita kuopuksella voi käyttää. Hän kun on niin hoikka poika. Meandeista olen maksellut helposti sen 25e ja maksankin :o) Lindexeistä taas tuntuu et hinta kipuaa tosi ylös verrattuna Meandiin. Toisaalta laatu Lindexeistä on ihan passeli meille !

Noh, lähinnä noissa Huutis-Lindex-veloureissa sylettää se jos postikuluiksi on laiteltu useempi euro :o/ 4 euroakin 12 euron päälle on iso raha.....