lauantai 6. helmikuuta 2010

Uusi vauva sukuun

Ainahan sitä välillä tapahtuu jotain hyvääkin :) Viikko sitten lauantaina siskon tyttö sai pikkuruisen poikavauvan :) Kävin eilen sylittelemässä ja nuuhkimassa pientä. Voi miten ihana se pikkuinen olikaan !

Voi sitä nuoren perheen onnea. Se on taas niitä kerran elämässä -juttuja : vain kerran elämässä voit olla esikoisen äiti. Kaikki ne haparoivat otteet. Se jännitys, äidiksi kasvaminen. Tuli niin elävästi mieleen oma elämäni reilu 15v sitten. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Huih.

Pieni mies oli äitini 3. lapsenlapsenlapsi. Äidilläni on 5 lasta, 19 lastenlasta ja nuo 3 lastenlastenlasta. Iso sukuko ? No ei se niin iso ole. Sopiva.

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

No onhan noita.
Anoppini pääsi yksi päivä ylpeilemään työkaverilleen. Anopillanihan on vain 2 poikaa,mutta lapsenlapsia on jo 10 =) Meinasi työkaveri lentää pyllylleen,kun kuuli lukumäärän =) Ja eiköhän se luku vielä muutamalla kasva.

Kristiina kirjoitti...

Vau ! 19 lastenlasta,no on ainakin serkkuja!
Mulla on kaksi veljeä ,joilla toisella kolme tyttöä ja toisella yksi aikuinen poika ja meillä on seitsemän ,joten 11 yhteensä ,kuusi poikaa ja viisi tyttöä kaikkiaan.
Ei sillä:minulla on serkkuja tyyliin 40 ainakin...en tunne kaikkia...