perjantai 12. maaliskuuta 2010

Alet alkoivat ! Ja muuta höpsötystä.

Tässä on tovi taasen vierähtänyt erinäisissä touhuissa : manittakoon myös minun duktografia että kirurgianpoli, jossa kummassakaan ei selvinnyt mitään pahanlaatuiseen viittaavaa..... Verta ei enää ole tuosta vuodellut sen yhden iltapäivän jälkeen, joten nyt yritän vain unohtaa koko jutun. Duktografia oli inhottava : rinnan päästä, maitotiehyeeseen, työnnettiin metallinen katetri ja siitä sitten ruiskutettiin varjoainetta maitotiehyisiin. Näin ne saatiin kunnolla kuvattua. Eli samalla otettiin TAAS mammot.... Uudet kontrollit vuoden päästä ellei ole muuta erikoista :o)

Hiihtolomakin meni, liian nopeaan tosin. Tekemistä oli kovin ja nyt odotellaan pääsiäistä. Ja kun tuolla kaupungissa tuli luurattua useampaan kertaan tämän tissin kanssa niin eikös sitä tullut käytyä Lindexillä yms. shoppailemassa ;o) Ilokseni huomasin että Lindexillä oli ALE. Tai se mikään ale ollut vaan -70% -rekki. Täynnään kesävaatetta. Mikä tuuri. Ja oikeaa kokoa. Tässäpä joitain otoksia ostoksista:

Pari kesätunikaa Amalialle : hintaa jäi huimat 1.40e / kpl !

Kolmet shortsit Emilille kokoa 98/104. Nää oli kans huisin halvat. Uskaltaa laittaa hiekkikselle.

Iki-ihana Bamse -shortsisetti Empulle 98/104. Tää oli meillä koossa 86/92 viime kesänä ja nyt raaskin laittaa sen kiertoon kun löysin tilalle samanlaisen isomman :O)

Kirpparillakin käytiin......

Uusi pörrötakki ja Bamse -vakosamettipökät. Euron kappale ;oD

Olivialle kirpparilta uusi takki 20e.

Sitten ei-Ale-ostoksiin..... Paitsi tuo mörköpaita on kyllä alerekistä ja maksoi parisen euroa. Oikealla t-paitoja Empulle.

Empulle sopivampaa ja isompaa odottamaan.....

Empulle kalsarit ja Amalialle ihanan keväinen paita.

Osta 3, maksa 2 -kampajasta Amalialle..... Ja lisäksi ostelin velourhousuja molemmille, Empulle Bamsea, sukkia yms. Ja Prismasta löysin Viking Goret kevääksi (isot) tai syksyksi molemmille -50% alesta. Amalialle v.punaiset kokoa 30 ja Empulle musta-hopeat kokoa 28. Menevät siis ehkes vasta syksyllä.... Molemmat ovat nilkkurimalliset.

Sitten muihin tunnelmiin parin viime viikon ajalta.....

Mopomies :O) Sukat sain Meandin myyjältäni kerran lahjaksi.

Silja pelaamassa Aapelissa ja Amalia Linnean sylissä.


Emil ja unikaveri. Kaverin nimi on rasia :oD Tupperin rasiaan pitää laittaa nakupelle (LittlePeoplen seepra) sekä legoauto ukkoineen.... Tää on mukana myös vaunuissa päiväunilla.

Hiihdettykin ollaan. Amalia meni kuin vanhatekijä. Empulla sujui myös yllättävän hyvin ja poika pysyi pystyssäkin.

Ympäri taloa on valtavat lumipenkat. Meidän iskä teki toiselle puolelle vartavasten lapsille ison mäen :o) Ihanaa kun on laskupaikat lähellä ;o)

Äitin oma Amalia-neiti.

Kieli keskellä suuta. Emil on innostunut tekemään palapelejä. Auttaa ei saa. Nyt sujuu palapelit 20 palaan saakka. Näitä sitä jaksetaan tehdä parikin tuntia. Lähes ainoa juttu mihin poika jaksaa keskittyä 20 min kauempaan.
2½ -vuotis neuvolassakin käytiin. Uudet mitat on nyt

13.2kg
91.5cm

Paitsi että Emil oli tuolloin 2v7kk ;o)

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi vitsit!, sinä oot tehnyt löytöjä. Minä en ole kaupungissa käynyt pariin viikkoon ollenkaan.. ;)
Jäikö Prismaan niitä kenkiä vielä?, paljon jäi hintaa? Jos hakis huomenna meillekin.

Tytöille terkkuja Emililtä!, toinen muistaa vieläkin kun oli "kivoja tyttöjä". :D

Mia kirjoitti...

Niin ja tuosta sinun asiasta pitikin kysyä, hyvä ettei löytynyt mitään ihmeempää. Ikävältä kyllä kuullostaa tuo toimenpide. :/

äiti kuudelle kirjoitti...

MIA : 54:90 ol se täyshinta. Siitä sitten puolet jäi/pari :o) En usko et teille jäi. Ol aika vähän kokoja, pieniä tietty enemmän :o( Siks meillekin kotiutui nuo isommat popot.

Tytöt muistelee teidän Emiliä. Ol rauhallinen ja ihana poika kuulemma ;o) Toivottavasti taasen tapaamme että näkeepi tytöt teidän poikasia.

Joo, kiva miustakin et selvittiin "vähällä". Mutta täytyy sanoa et lääkärit olvat aika mahtavia ! Todella ihania ja ammattitaitoisia. Palasi hitunen uskoa tuohone meidän keskussairaalaan....

suvi kirjoitti...

Ihania löytöjä oot tehnyki alennuksesta ja myös kirpparilta!:)Meidän vajaa 3v on kans innokas palapelien tekijä,100.n palan palapeli menee jo ihan huomaamatta.Ihmeellistä,miten tuon ikäiset jaksaakin keskittyä asiaan perin pohjin!

äiti kuudelle kirjoitti...

SUVI : aivan ! Jotensakin kai mielenkiintoista harjoittaa tuota käden motoriikkaa ?

Meillä tosin Amalia teki paaaaljon ispompia palapelejä tuon ikäisenä, mutta ihmettelen että edes noinkin helppoja jaksaa tuo villiviikari tehdä !

Pitäsköhän lisätä haastetta ? Tässä "arkikäytössä" kun ei ole isompia pelejä. Bloggailen jatkossa miten homma edistyy :o)

Ouss kirjoitti...

Hui kauhia kuinka kuulostaa inhottavalta tuollaset toimenpitteet! Mutta hyvähän se on tarkistaa kaikki :)

Ootpa kyllä löytäny ison läjän kampetta! Ääh. Minä en IKINÄ löyä mitää ihania lastenvaatteita ellen halua maksaa ittiäni kipiäksi..