maanantai 29. maaliskuuta 2010

Matkasuunnitelmia

Oltiin tässä viikonloppuna kaupassa ja meidän seurakunnan diakoni tuli juttusille. Hänellä on ollut mielessä jo pidemmän aikaa tavata, mutta näin kun satuttiin kyseli hän josko oltaisiin kiinnostuneita lähtemään tänne. Arvatkaapa teinkö päätöksen heti ? Autottomana täältä korvesta ei niin vain lähtä reissuun, ei ainakaan kuuden lapsen kanssa ;o)

Ja vasta kun tuo 10v ehti valittaa et me ei koskaan päästä mihinkään tätä kirkonkylää edemmäs. Nyt sitten tulla tupsahti tällainen tilaisuus ja mikä parasta, koko helahoito on täysin ilmainen. Linja-automatkakaan ei pelota : Emil istuisi vaikka kuinka autossa. Hän on niin miestä kun pääsee huristelemaan kun sitä herkkua ei joka päivä saa autottomuudesta johtuen :o) Ja ihanaahan tuo on päästä johonkin. Miehen "ihanasta" pätkätyöstä johtuen hän on TAAS koko kesän töissä ja vaikkei olisikaan niin mihinkäs tästä lähdet ? Koirat, kissat ja kanit on kuitenkin jonkun hoidettava. Nyt niitä jää paapomaan esikoinen. Hän saa ottaa kaverin meille yöksi tuolloin. Esikko oli yksin yötä jo pari vuotta sitten (13v) kun ei enää suostunut lähtemään perheleirille.

Meillä muuten on tuo seurakunta erittäin ihana ! Seurakunnan toimesta on paljon toimintaa ja niitähän me käytämme hyväksi. Joka kesä ollaan oltu perheleirillä, lapset ovat osallistuneet kerhoihin ja me aikuiset perhekerhoon, yhteisvastuutapahtuma kirkonmäellä on käyty joka vuosi yms. Tämä kun on pikkuinen kylä ja kaikki tuttuja niin hommat hoituu :o)

Ihanaa että on jotain mitä odottaa. Tuolla Vivamossa meille on järkätty Nooan arkki -esitys. Varmasti tulee olemaan hauskaa !

Viikonloppuhan meni virpoessa. Munia tuli talo täyteen. Tytöt kävivät virpomassa ahkeraan tosin ilma ei suosinut :o( Se ei lannistanut kuitenkaan pienten virpojien mieltä ja kyllä uni maistoi viime yönä. Tässä meidän Silja -noita lähdössä kierrokselle :

5 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Vivamo on ihana paikka! Ja jos mitenkään mahdollista, käykää siellä kesällä uudestaan. Siellä on niin ihanat maisemat, uimaranta, majoitustilat, rantasaunat jne.
Mukavaa reissua ja hyvää alkavaa pääsiäistä!

Minttu kirjoitti...

Ihana loma tulossa teille =)

Minua harmittaa, kun ei niitä RAY:n tuettuja lomia saa joka kesälle. Ens kesänä ei päästä, mut seuraavalle vuodelle ihan varmasti haen lomaa. Ei meidänkään sakilla ihan noin vaan lähetä, varsinkaan ku kaikki muksut on mukana.

Kristiina kirjoitti...

Ooh ihanaa lomamatka! kyllä kävis meillekin lomamatka. kaks lasta lähti eilen Lappiin isovanhempien kanssa ja muut jäätiin tänne loskaan...

äiti kuudelle kirjoitti...

:o) Uskon et Vivamo on mainio paikka !
Aamunkukka : ihanaa että paikka on odottamisen arvoinen :o) Sekin et pääsee ihan ilman ruuanlaittoa tms. on jo luxusta.

Minttu : me ei voida edes niitä RAYn lomia hakea :o( Milläs liikuttas ? Bussilla vähän kiikunkaakun.... Tosin jos näkis paljon vaivaa niin sitten varmasti onnistuisi. Pitäskö kokeilla ja nähdä sitä vaivaa ? :o) Kaikkihan on vain järjestelykysymyksiä..... Laitanpa korvantaakse.

Kristiina : oi, ihanaa että teillä isovanhemmat osallistuvat lastenlasten elämään :o) Molemmat saavat siitä varmasti eväitä elämään pitkäksi aikaa ! Nauttikaa nyt pinemmällä porukalla olosta.

Minttu kirjoitti...

Noissa tuetuissa lomissa on joo se kökkö puoli ett joutuu ite järkkäämään kyydin. Meidän lähin lomakohde olis tuossa Hotelli Rauhalahdessa ja sinne tulee tästä meiltä matkaa nelisen kilometriä. Ei oikeen tunnu lomalta.

Kattelin Lomaliiton lomia, jolla siis oltiin viime kesänä, niin koko pulju on menny konkurssiin. Piti ehtiä sitten vaihtoehtoja tilalle ja sellanen ku Perhelomat löyty. Pittää nyt koettaa muistaa ens keväänä hakkee ajoissa, jos sit pääsis Kalajoelle =)