maanantai 22. maaliskuuta 2010

Yskän ryskettäNiinpä niin.... Ensin yski äitini, sitten mies ja Amalia. Nyt yskii Emil.... Ukko sairasti viikon, Amalia kuumeili yskän pois parissa päivässä ja Empulla vasta aika näyttää mitä tuleman pitää. Äidilläni sen sijaan ei ollutkaan helppo tauti : 75v ihminen ei ole kaikkein vahvin sairastamaan ja tauti eteni keuhkoputkiin. Nyt on antibiootit päällä ja katsotaan auttavatko. Isäni (82v) on saanut taudin kanssa :o( Ei hyvä. Onneksi isälläni on hyvä pohjakunto : tänäkin talvena on hiihtänyt satoja kilometrejä :o) Toivotaan että paranevat pian.

Miehellä oli töistä vapaaviikko (työtön). Nyt taasen työt alkoivat ja kestävät, ehkä kesänkin yli. Oi tätä pätkäläisen auvoa :o/ Kuinkahan monta työsopimustakin tuolla on. Sama työpaikka ollut kohta 4v ja työttömiä kausia todella vähän. Lomaahan ei sitten ole, mutta kyllä se rahakin hyvää tekee.

Tässä meidän pieni potilas pari päivää sitten :


Emppu oli tuolloin vielä terveenä ja näin mopo sai kyytiä :o) :

Vaatteet ovat menon mukaiset ;oD

Suu täynnä ruisleipää, meidän rimppakinttu :o)

Ja ei kun uuteen viikkoon. Saas nähdä josko lumet alkaisivat pikkuhiljaa (pöh, toiveajattelua) sulamaan tällä viikolla. Nyt on meikäläisellä täydellinen lumiähky ja sais kevät tulla ! Pari vuotta sitten haravoin pihaa 14.4. Eikä siihen ole kuin muutama viikko. Mitenhän tänä vuonna ?

Tuon päivämäärän muistan kun nämä 2 nuorinta olivat sairaalassa Rota-viruksen kourissa :o( Nyt on meillä päin kovasti liikenteessä myös Noroa, että jos siltä vältyttäisiin.....

5 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Paranemisia.

Meillä vois tänä keväänä kerrankin olla tilanne, että pätkähommat loppuu ja alkais vakityö. Sitä ootellessa...

Nanna kirjoitti...

Hei.
Halusin vain sanoa kiitos varoituksesta! Tiedänpä taas.

Pikaista paranemista teidän poppoolle!

äiti kuudelle kirjoitti...

Minttu : oi kun se olisi hieno juttu :oD Pätkätyöt, pätkäelämää.... ;o/

Nanna : kiitos. Yskähän lähtee yskimällä.... toivossa eletään. Jatka vain juuri itsenäsi ihanan blogisi kirjoittamista :o)

Mia kirjoitti...

Voi toivottavasti säilytte norolta, se se vasta onkin ikävä tauti. :( Minä olin kovassa yskässä viime viikon kanssa.

Joo ei taida ihan äkkiä nämä lumimassat sulaa, ehkä sitten kesäkuuhun mennessä? Kääks..

Huomenna nähdään? ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Mia : kyl tää tästä jo helpottaa ja tänään tosiaan nähdään :o) Takkikin pökille (ehkä) löytyi. En uskalla vielä tuulettaa.....