tiistai 13. huhtikuuta 2010

Lisää tähtiä ja touhuilua viime päiviltä

Eihän sen näin pitänyt mennä ? Enhän minä tykännyt tähdistä, enhän ? Nyt niitä tursuaa sieltä sun täältä :oD Eilen sain itseni hillittyä ja nipinnapin olin ostamatta kolmatta tähtitakkia Empulle. Ei me tarvita niin montaa eikä ole järkeä ostaa enempää kuin tarvitsee, mutta minkä verran sitten tarvitsee ?

Ennen ajattelin et kyllä pari pukua / lapsi riittää. Yksi ulkoiluun ja yksi paremmaksi. Näinhän se menee, mutta ei meidän Empun kohdalla :o/ Sunnuntainakin herra sai kasteltua kolmet puvut ja lopuksi hyppäsi tuohon ojaan kaulaa myöten. Siinä meni sit kumpparit ja tuli sisälle lähtö. En tykkää kuriksista eikä meillä moisia ole. Siinähän sitten vaihdetaan, tosin puvut ovat (muka) vedenpitäviä. Onhan ne, mutta tuolle viikarille pitäisi olla sitten sellainen missä on umpiterät jne. Lahkeista se vesi menee sisäpuolelle kastellen vuorit yms. Eikö kellään muulla ? Sama vika lienee vaikka käytettäs kuriksia. Onhan niissäkin lahkeet eikä nuo mistään muualta kastu kuin sieltä lahkeen sisäpuolelta :o/ Huoh.....

Tässä sitten kuitenkin lisää meidän ulkoilua :o)

Takki se Elloksen Ticket 98cm. Housut Lenne 98cm. Kumpparit Viking 24, rukkaset Lenneä ja pipo KappAhlista. Nuo rukkaset on muuten toooooooosi hyvät ! Meillä olleet päivittäisessä käytössä kun pitävät todella hyvin vettä vaikka uisi ilmivedessä.

Amalian takki on Ellokselta niillä aleseteleillä ostettu, kuten Emilinkin tähti-Ticket. Jotain kympin luokkaa jäi hinnaksi ja on hintansa väärti. Rukkaset ja housut Jonathanin. Housut on 116cm eivätkä yhtään liian isot. Nämäkin pitää vettä täysin !

Meidän itse rauhallisuus :o) Amalia on aina ollut rauhallinen ja ehkäpä siksi vasta nyt pyörä alkoi kiinnostamaan. Tanko tosin joutaa jo veikalle.

Tyttö teki aikansa lumikakkuja. Niistähän piti kuva ottaa kun tyttö niin tahtoi. Aikaa kului tovi..........

............kunnes herra pyörremysky tuli ja kakusta tuli pannukakku.......

Tuosta sitten lähdettiin mammalle (taustalla). Ja tällainen hellatelttu meidän pyörremyrsky oli..... ainakin tuon hetken kun söi noita juustonaksuja.

Toisella puolella pöytää istuvaa siskoakin hymyilyttää veikan touhut :o)

En yleensä ota lapsia joka päivä mammalle. Itse käyn tosin joka päivä ja onhan se vaihteluakin et pääsee edes johonkin tästä kotoa. Eikä äidilleni ole meiltä matkaa kuin parisen sataa metriä. Tuon hetken Emppukin jaksaa mammalla istua, siis sen kun sydään. Ekana ottaa tuolin esiin ja sanoo mammalle et sipsiä ja kolaa...... Just, terveellistä, mutta olkoon sen kerran kun siellä käyvät :o)

Sit kun on syöty niin alkaa rundin heitto : ekana tehdään (ehkä jos hyvin käy) pari palapeliä. Ensin käydään keskustelu : ota tämä, ei kun se vaikee. Ota tämä, ei kun se iso / pieni / tyhmä....... Sit kun oikee löytyy niin poika saattaa jopa sen koota. Tai sitten......... poika spurttaa juoksuun ja käy vääntää salamana pyykkikoneen nupit kaakkoon, samoin tiskikoneesta, yrittää karata ulos, karkaakin, sukkasillaan tietty, pölöttää lankapuhelimeen, laittaa valot jokikiseen paikkaan päälle, kääntää television päälle, sammuttaa television, räplää ja roplaa JOKAPAIKAN....... siinä vaiheessa yleensä olen sit sen palapelin saanut koota (vimmatun vaikeita osaavatkin olla ;o) 9 ja mieleen alkaa hiipiä ajatus kotiinlähdöstä.

Miten ihmeessä tuo salama ehtii kaikkialle ?

Seuraavaksi bloggaankin ehkes meidän isommista tytsyistä : Linnea ja Olivia pääsevät toista kertaa elämässään, ei vai kolmatta (?), kampaajalle. Perjantaina on koululla disco ja tytöt kauniisti pyysivät josko saisivat käydä kampaajalla laittautumassa. Sain heille ajan ;o) Tarvitsevathan pienetkin tytöt (kohta 11 ja 13v) hemmottelua :o)

4 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

heh, meillä ulkoilu on just tuollaista siksi useampi vaatekerta ei ole yhtään liikaa.

samoin meidän termiitit on melkoisia sähikäisiä sisätiloissa :o)

xxxxx kirjoitti...

Mä kyllä vannon kuriksien nimeen;-) ne on helppo vetää haalarin päältä pois, ei sentään tarvitse ihan savista lasta sisälle asti kantaa..
Toki sieltä kuriksien lahkeistakin vesi sisälle tulee, kun oikein pompitaan lätäköissä; mutta suojaahan ne tosiaan siltä jatkuvalta pyykinpesulta.

Mukavaa päivää teille!

Minttu kirjoitti...

Meillä on kaikilla muksuilla kahet ulkoilupuvut, lisäksi sitten ne paremmat. Kuriksia käytetään kanssa, ainakin toisella ulkoilukerralla. Atte ja Aatu ui ym lammikoissa, joten se on ihan sama mitä niillä on päällä, niin kastuvat. Linnea sitten leikkii nätisti ja se saattaa pärjätä joskus jopa yhdellä asulla/päivä.

Toki toki, pitäähän joka neitokaisen päästä aika-ajoin kaunistautumaan =)

äiti kuudelle kirjoitti...

Poikien äiti : kiva kuulla että muillakin :oD

Aamunkukka : Meillä riisutaan ulkovaatteet tossa etuverannalla ja jätetään kuivumaan. Kuivista on helppo puistella hiekat pois :o) Sen takia kun ei kuriksia tarteta. Tosin jos asuttas kerrostalossa niin sit varmaan. Eikä piha ole (onneksi) mutainen vaan märkä ja näyttää nyt nuo lätäköt lisääntyvän.... Mukavaa päivää sinnekin :o)

Minttu : se on kyllä selvää tuo tyttöjen ja poikien ero :o/ Ei meillä vaan koskaan tytöt rypeneet....