perjantai 2. huhtikuuta 2010

Meidän kevätvaatetusta sekä kuvia viime päiviltä

Nyt sitten tarkenee ! Ulkona on ollut tosi lämmin ja talvivaatteet joutaa säilöön. Niitä sitten pestään seuraavat päivät :o/

Tänään oltiin syntymäpäivillä :


Tässä Linnea, Silja ja Olivia menossa koululle, jossa synttärit pidettiin. Linnea vielä talvitakissa, muut kevättamineissa.

Silja tekemässä "lihapullia". Vauhdikkaat synttärit siis :o)

Olivia tekemässä "kanankoipia". Olivia on meidän tytöisä urheilullisin. Linnea seuraa taustalla.

Tässä ollaan jo tultu synttäreiltä ja menossa mammalle. Empulla nyt päällä tuo CupCake koossa 104cm. Ei kyl oo yhtään liian iso. Saa nähä meneeko syksyllä, pakko mennä ;o) Jalassa Jonathanin city -malliston haalarihousut 98cm ja jalassa Reiman kenkulit. Amalialla huutiksesta ostettu Reiman puku ja Superfitit. Molemmat ah, niin ihanan väriset !!! Kädet ovat piilossa tähtijonathaneissa ja päässä ylisöpöt pipot, jotka eräs blogisti on tehnyt (toinen niistä blogiarvonnan voitto). Emppu kärtsää et "äitiiiiii, kato akkotiiiii, kato äiti". Äiti vaan kuvaa eikä ehdi kattomaan.

Tässä sitten toiset kevätpuvut : Empulla Lassie Suprafill 92cm, Vikingin kumpparit ja KappAhlin pipa. Amsulla SuperRemu huutiksesta 110cm sekä Tretornin kumpparit, hattu jokin H&M tms. Käsissä samaiset Jonathani, jotka vaan on niiiiiiiiiin hyvät! En käytä kurahousuja enkä kurarukkasia. Tuo Suprafill on erinomainen ja täytyy sanoa että vastoin odotuksia erittäin vahva. Ja mikä tärkeintä niin kummankaan puvut eivät päästä vettä lävitseen.

On meillä vielä molemmille vielä yhdet puvut, mutta niistä sitten joskus :o) Nää nyt on ainakin ihan minimit millä mennään. Pitää vielä kartoittaa tuota valikoimaa ja hommata mitä tarvitsee. Kevät tosin etenee miusta ripeästi ja enempi sitä välikautta tarvitaan syksyllä sitten.

Ja muihin kuviin :

Meillä juhlittiin männäviikolla erään hoitolapsen synttäreitä ja välipalalla herkuteltiin hänen tarjoamilla herkuilla ;o) Lisäksi oli jäätelöä. Empulla suu messingillä herkkujen äärellä.

Näin meidän poikanen leikkii välillä : peittelee on hänen uusi sanansa ja nyt sitä pitää sitten toistella ja tehdä. "Emppu hakee peiton ja peittelee" on tässä kuvassa. Lelut on "aseteltu" viereen mukamas järjestykseen.

Ja tähän loppuun näin omatekemien koristeiden kera OIKEIN IHANAA JA MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE !

2 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä teillekin, kivoja kuvia =)

Mia kirjoitti...

Tosi kivasti sopii tuohon Cupcake takkiin nuo vihreet Jonathanin housut, hyvä et ostit. ;)

Ompas kivat pääsiäiskoristelut!