sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kevätkiireitä

Kevät on jo pitkällä ! Ja minut on pitänyt kiireisenä niin työ kuin vapaa-aikakin :) Kasvimaata tehdään tohinalla että saadaan sinne istutettua kesäkurpitsat, porkkanat, potut (ei minulle ;) ), nauriit, retiisit, pinaatit, salaatit..... Oih, oikein odotan että pääsen upottamaan käteni tuonne pehmeään, ihanaan multaan. Eilen illalla oikein tuoksuttelin multaa ja miten hyvältä se tuoksui !

Raparperista saadaan jo ensi viikolla piirakkaa ja lipstikka ynnä kirveli alkaa olla hyvässä kasvussa. Unelmani kasvihuone ei varmaan vielä tänä kesänä toteudu, mutta unelmia pitää olla ;)

Otin tänään kuvia kasvimaan teosta ja huomenna laitan niitä tänne blogiin.

Ai mitenkä se minun karppaus ? Noh, liki 10 kg on selätetty ja verenpaine alkaa olla normilukemissa : 120/80. Ennen karppausta jopa 160/120.... Siinä ei ole paljon selittelemistä jos noissa lukemissa ollaan :/ Nyt tilanne alkaa olla jotensakin ok.

Uusi "herkku" on löytynyt : Kuusamo savujuusto ! Oih ja voih miten hyvää !!!!!! HK on uusinut metukkansa ja lähikauppa tarjoilee kuohukermaa melko usein puoleen hintaan. Nam !

Huimin muutos on tapahtunut kasvisten saralla. Ennen en syönyt lainkaan / päivä kasviksia. Nyt menee 500g kasviksia/päivä. Ja olen jopa oppinut pitämään niistä. Ihaninta on se että ehkäpä loppukesästä saadaan nauttia oman maan antimista.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Vau, sinulla on mennyt mahtavasti tuo karppaus! :)
Itsellä ihan normi laihdutus menossa ja 3,5kg pudonnut muutamaan viikkoon, vähän tökkii vaan koko homma. Pääasia tosin ettei lisää tule. ;D