torstai 13. lokakuuta 2011

Kun päähän ei mahdu kuin yksi asia...

Ja se asia on Molon talvihaalari... En ikinä uskonut "sortuvani" mihinkään toppavaatteeseen, eikä me edes tarvita, mutta toisin kävi :D

Enää en pystynyt perustelemaan itselleni järkevästi miksi en voisi sitä tilata ja kirpaisihan se kun nappia painoin ja puvun tilasin :) Elikkäs vihreä ja koossa 110cm. Onkohan koko meille sopiva kun pojalla nyt pituutta hitusen yli metrin ? :/ Nyt sitä ootellaan että puku tulisi ja ilmat kylmenisivät että puku pääsisi käyttöön !

Ihanahan tuo on, mutta onkohan ominaisuudet paremmat/yhtä hyvät kuin esim. Ticeteissä ? Noh, ensi talvihan sen näyttää :)

Ja..... onhan tuolla puvulla erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo. Että ei se niin kalliiksi tule, eihän ?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli Molon talvihaalari ekaa kertaa viime talvena ja todettiin kyllä hyväksi - koko oli 98 cm ja poika oli silloin 93-98-senttinen. Täksi talveksi meillä on sekä Molon että Ticketin haalari. Molossa on kuosina Autumn check ja kokona 110 cm - meidän äskettäin neljä vuotta täyttäneelle tasan metrin mittaiselle ja hieman alle 15-kiloiselle tuo 110 cm haalari on tällä hetkellä mielestäni hieman liian reilu, mutta luulen, että joulun jälkeen sitä jo voidaan käyttää ja saattaa mennä vähän aikaa ensi talvenakin. terveisin Aake07:n äiti

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

juu meillä kans kuopukselle ko. merkin haalari koossa 110 ensi talveksi :o)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Silmiini osui hauska blogin nimi! mulla on myös viisi tyttöä ja niille yksi veli, kaikki kyllä jo aikuisia. Ihanaa blogia pidät!! Kaikkea hyvää teidän perhelle, toivottaa uusi lukijasi.

äiti kuudelle kirjoitti...

Riitta : kiitos sinulle :) Ja tervetuloa lukijaksi.

aake07 : ei meilläkään tarvetta ennen vuodenvaihdetta ole uusille haalareille, mutta pelkään et jos jään ilman.... :D

Kati : suosittu tosiaan tuntuu olevan ;)