tiistai 1. marraskuuta 2011

-22kg :)

Nyt on sitten näemmä pysyvästi selätetty 22kg ja että se tuntuu hyvältä ! Karppausta takana 7kk ja elämä on totaalisesti muuttunut. Enkä sanos että huonompaan vaan paljon, paljon parempaan suuntaan.

Entiseen verrattuna

- syön päivässä väh. 500g kasviksia. Ennen en syönyt lainkaan.

- syön marjoja. Ennen en syönyt lainkaan.

- syön monipuolisemmin

-en syö lainkaan viljatuotteita koska pudotettavaa vielä löytyy ;)

- en syö sokereita, teollisia tuotteita, sipsejä tai naksuja, en liiemmin e-lisäaineellisia tuotteita.....

- ruoka on tehty alusta loppuun itse

Näitähän ois vaikka ja kuinka, mutta myös voin hyvin : kole on neljän pintaan, paastosokerit viiden pintaan ja verenpaineessa ei pienintäkään häikkää :D Flunssia ei ole minulla ollut koko aikana eikä kyllä muitakaan sairauksia. Syön kyllä D-vitamiinia suosituksia enemmän ja samoin tekee muu perhe. Emme kukaan ole sairastaneet syysflunssaa *koputtaa puuta.....

Tein taas tilauksen sokerittomista tuotteista ja aionkin postata siitä sitten enemmän kunhan se postista tulee :)

Niin ja paljon muustakin riittäisi kerrottavaa. Aika ei ole riittänyt kun on ollut kaikkea kiirusta, mutta kunhan tulee syyssateet ja illat vielä tästä pitenevät niin on aikaakin istuksia ja kirjoitella :)

7 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

wau, upeeta! aivan mahtava juttu! itse en ole päässyt ruotuun takaisin, periaatteessa välttelen hiilareita, mutta repsahduksia tulee liian usein. esim. tänään pizzaa ja kylläpä olen ollut koomassa taas sen jälkeen...menee niin veto pois, kun tuollaisen syö :/

Kotiäiti kirjoitti...

Huikea saavutus! Mun pitäis aloitella karppaus huomenna, kun niin kiukustuin näihin läskeihini ja siihen, että housut kiristää niin mahdottomasti! En oo koskaan karpannut ja olen ollut vähän skeptinen koko asian suhteen, mutta nyt aion kokeilla! Miten olisi, laittaisitko vaikka yhden päivän syömiset kuvineen tänne blogiin? Mitä syöt esim. aamupalaksi, entä iltapalaksi ja mitä siltä väliltä? :) Jään odottelemaan postausta niistä sokerittomista tuotteista, mielenkiinto heräsi. Nekö ei sisällä keinotekoisia makeutusaineitakaan? Kun sanoit, ettet liioin käytä e-aineita...

S kirjoitti...

Karppasin Attkinssilla 3 viikkoa, mutta sitten pidin yhden hiilaripäivän ja sitä on kestänyt jo pari viikkoa;)

Mun elämäntavoissa on kylläkin vikana oikeestaan vain liika makean syöminen ajoittain, muuten syömme hyvin ja energiaa piisaa kaikilla. Syömme täysjyvää, perunaa jne. Emme syö punaista lihaa kotona. Mutta meillä ei ole koskaan ranskanleipää. Toisaalta lapset leipovat kerran viikossa ja sieltähän niitä valkoisia jauhoja ja sokeria tulee. Itse en juurikaan syö leipomuksia kylläkään.

Mutta oli miten oli, hieno saavutus siellä, onnittelut!

Itse olen ihan perusjutuilla laihduttanut aikoinaan 25lg: lisäsin liikuntaa ja vähensin syömistä. Oli oikeestaan aika helppoa. Ei se enää ole niin iisiä jostain syystä=/ Vaikka 15kg mullakin on lähtenyt tässä hissukseen, onhan sekin aika kivasti =)

äiti kuudelle kirjoitti...

poikien äiti : en ole tähän mennessä vielä repsunut, mutta koksa nyt on jonkunmoinen jumi päällä kokeilen hiilaripäivää :) odotan tosin huomista että saan syödä "normaalisti" eli karpisti. Hiilariruoka ei maistu hyvältä :/ oli pettymys. Katsotaan tepsiikö elimistön ravistelu jumiin.

kotiäiti : juu, ei välttis sisällä e-koodeja :) esim. suklaata saa todella luonnonmukaisena ja sehän on täysin terveysruokaa ! joissakin sitten on pari e-koodia, mutta niistä en ota paineita sillä muutoin ruoka ei sisällä niitä. Karkkeja (karppia) kun syön toooooosi harvoin.

Laittelen mielelläni kuvia ja kertomuksen karpin päivästä. Yritän ehtiä tällä viikolla.

Jarna : 15kg on MAHTAVA saavutus ! Noh, meillä ei lapset tykkää potuista. Eivät ole koskaan tykänneet.... syömme tilalla kasviksia ja onhan sitä pottuakin lisäkkeenä (vähäkkeenä) jos joku tahtoo ottaa.

Leipomuksia ei meillä harrasteta kuin synttäreinä. En ole ikinä ollut makean ystävä eikä meidän pienimmät edes tykkää makeasta. Edes jäätelö ei kuopuksella mene :/

Peruslaihdutus ei minulle sopinut : oli ainainen nälkä. Himoitsin kaikkea hyvää, pikkusuolaista. Se oli kuin nälkäkuuri ja odotti vain että milloin pääsee syömään. Ja kun sain 30 kg pois tuli ne korkojen kanssa takas.

Nyt kokeilin syödä hiilariherkkuja ja yöks miten pahoja ovat ! Mauttomia ! Mieluummin otan kunnon juustoja herkutteluun kuin mm. jäätelön, sipsejä tai karkkia. Tulipahan tuokin kokeiltua :)

Kotiäiti kirjoitti...

Lueskelin tuolta sun aikaisemmista postauksista näitä kevennysjuttuja ja törmäsin siellä sun aikomukseen kokeilla steviaa. Oletko kokeillut, onko se teillä jatkuvassa käytössä? Makeutusta kaipailen nimittäin joihinkin juttuihin, mutta kun sokeri ei oikein sovi tähän hiilihydraattitietoiseen elämään enkä keinotekoisia makeutusaineita halua käyttää. Postausaiheita sulle lisää, olisi siis kiva kuulla steviasta vähän enemmän. :) Siksi mietin sen käyttöä, kun (jos oikein muistan), se ei ole elintarvikkeena sallittu tms.

äiti kuudelle kirjoitti...

Kotiäiti : näinhän se on ! steviasta ollaan montaa eri mieltä ja siksi olen sen käyttöä yrittänyt välttää, mutta jos makeutusta tarvitaan olen tehdyn uuden löydön : karppisokeri :)

Karppisokeri on 100% luontainen ja kotimainen tuote. Se valmistetaan rypälesokerista luontaisen käymisprosessin avulla. Siinä ei ole lisäaineita ja ulkonäkö vastaa tavallista sokeria. Maku on minusta todella hyvä.

Varmasti parempi vaihtoehto kuin sakariini tai aspartaami ;)

Mutta teen näistäkin sitten viimestään viikonloppuna postauksen.

Tuusis82 kirjoitti...

Onnea! Mun melkein pitäisikin kysyä sulta lisävinkkejä, koitinkin katsoa mutta mulla ei ole sun mailiosotetta enää! laitatko mulle mailia jos ehdit? hanna@wahlsten.net