keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kevättä ilmassa :)

Noh, ei ainakaan täällä. Meillä on sairasteltu urakalla. Ensin tuli pieniin enterorokko, jo toista kertaa elämässään. Lisänä on riehunut angiinaa, flunssaa.... ketään ei taudit ole säästäneet :/ öitä on nukuttu milloin paremmin, milloin huonommin. Yleensä huonommin. Nyt aletaan sitten toipumaan pikkuhiljaa.

Jotain tautien rajuudesta kertoo se että Amalia oli koko viime viikon ja tästä viikostakin vielä 2 päivää pois eskarista. Kuumeilu hällä kesti 9 päivää. Hankalinta oli se kun entero teki suun niin kipeäksi ettei pienet voineet syödä :( juominenkin teki kipeää ja juottaa piti väkisinkin. Aikaa se vei, mutta nyt alkaa ruokahalutkin jostain löytyä. Emil oli hurjat 4 päivää syömättä kokonaan. Ei laittanut suuhunsa mitään kiinteää. Nyt menee jo vanukas ja juustopalleroiset.

Mitään ihmettä ei täällä ole tapahtunut :) Itse karppaan edelleen ja jokunen päivä laittelen ruokiani kuvina tänne. Jouluna söin mitä mieli teki, mutta mm. tortut eivät maistuneet hyviltä. Nyt taas taudin jälkeen pitäs palata ruotuun. 20kg ois vielä nipistettävää, jos tänä vuonna ottais sen tavoitteen.

Empusta on kehkeytynyt melkoinen taiteilija :) Vesiväit sekä piirtäminen kiinnostavat kovasti. Tätä ennen ei poika juurikaan halunnut piirrellä ja siksi yllätys oli kova kun hän piirsi joulupukille tällaisen kuvan jossa on pukki ja Emil :


Pukki jännitti molempia. Piti mennä piiloon olkkarin pöydän alle :


Siljan (11v) ja Juulian (17v) synttäreitä vieteltiin tammikuun alkupuolella....

Pikkuinen enterorokkolainen ♥

Syömistä yritettiin saada menemään vaikka millä konstilla alas. Tässä siskon kanssa "veneretkellä".


Nyt sitten voidaan jo tosiaan paremmin ! Kevättä on kovasti ilmassa :) Pian on jo talviloma ja äkkiä se aika luikahtaa kun on jo kesäloma. Huutikseen pitäisi täälläkin laitella Empun viime kesäisiä vaatteita... Paljon ollaan jo osteltu, mutta entisistä on päästävä eroon. Ajatelkaas ! On jo HELMIKUU.



Ei kommentteja: