maanantai 16. heinäkuuta 2012

Emil 5v -neuvola, uudet mitat :)

Jaahas. Se on taasen tovi vierähtänyt kun olen blogiani päivitellyt. Kesälomaa viettelen ja yritän saada jotain aikaiseksi toisiks vanhimman tyttösen rippijuhliin, jotka on 5.8. Tänään oltiin Emilin 5v -neuvolassa ja uudet päivitetyt mitat olivat

106cm
17.5kg

Eli omilla käyrillään poika menee :) Emil on vieraiden kanssa hiljaa. Ei puhu eikä pukahda. Siksi pelkäsinkin että mitenhän tädin kanssa menee. Noh, tehtävät saatiin tehtyä ja mm. värien kyseleminen sujui kuiskimalla. Seuraavan kerran tarkastus on 6v iässä ja sen jälkeen meidän kunnassa on kouluunlähtötarkastus. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla teidän kuulumisia! :)
Hih ja Emilin mittoja. On ne vaan meidän Emilin kanssa jo ihan eri kokoa, meiltä löytyy siis mallia hujoppi. Mittasin meidän Emilin (4v8kk) just vko sit ja hän oli 115cm ja 18,5kg. ;)

Meillähän Oliver oli juurikin 5v:nä tosi tuppisuu, neuvolassa ei juuri puhua pukahtanut. On kyllä nykyäänkin sellainen hiljainen poika. Emil taas puhuu melko hyvin vieraillekin, riippuen tilanteesta. :D

Mukavaa lomaa sinne (minäkin juuri lomailen) ja tsemppiä rippijuhlien järkkäilyyn!

-Poikien tyyliin Mia-

äiti kuudelle kirjoitti...

Äläs mitä Mia ;) Mie kävinki jo selailee huutiksesta siun viimemyyntejä. Empulla käytössä koko 104/110 eli teidän Emilin vaatteet menis heittämällä meidän poitsulle päälle. Ja kiitos. En aio ottaa stressiä ;) Mukavata lomaa siullekin.

Anonyymi kirjoitti...

Nätti poika teillä, mutta tukkalääkärille mars!

äiti kuudelle kirjoitti...

ano : kiitos :) me ollaanki menossa parturiin ;) muutoinkin uusia tuulia on puhaltelemassa poikasen ja meidänkin elämään. niistä sitten syksymmällä enemmän !