perjantai 22. maaliskuuta 2013

Onpa aika vierähtänyt !

Viime kerrasta onkin aikaa. Paljon on ehtinyt tapahtua ja sitten taas tuntuu että elämä rullaa sitä omaa latuaan, tuttua ja turvallista :) Meillä on päivät ollut aika hutinaa : Emil aloitti viime lokakuussa päiväkodin koska hänellä on sellainen "juttu", jolle päiväkotiympäristö on hyväksi. Tarkemmin en aio enää alkaa täällä ruotimaan lasten asioita kun olen itsekin alkanut miettimään että onko kovin järkevää tarkkaan sepostaa lasten kuulumisia ja laitella joka käänteestä heistä kuvia.

Mutta siis poika on mennyt päiväkotiin ja itse olen aloittanut viime syksynä kuntoilun ! Se onkin vienyt mukanaan minut :) Käyn pumpissa, salilla ja lenkkeilen. Syön edelleen hiilaritietoisesti. Nyt odotan että tulee lämpimämmät kelit niin pääsen aamulenkeille :D 

Ja niin, pojalla on uusi lookki ! Esikoinen päätti pari viikkoa sitten leikata miun poitsulta hiukset. Oikeestaan noi uudet on ihan kivat. Aluksi Emil ei ollut kovin innostunut, mutta nyt hänkin on jo varmaan uuteen tukkaan tottunut. Esikoinen valmistuu parin kuukauden päästä. 3 vuotta opiskelua on sitten takana. Hänelläkin uudet tuulet puhaltaa :) 2. lapsista päättää keväällä peruskoulun ja Amalia ekan luokan. Niin ne lapset kasvaa. Tosin ihanaa että nyt pääsee harrastamaan kun ei ole enää niin kiinni noissa lapsissa.

Näin jos aloittelisi taasen täällä kirjoittelua :) Ja josko saisi lisää kirjoitettua tänne tälle viikonloppua :D

Ei kommentteja: