lauantai 23. maaliskuuta 2013

Möllerin pikkukalat

Niin kuin moni muukin bloggaaja niin mekin olemme saaneet kokeilla Möllerin pikkukaloja :)

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. 
  
 Ja miltä ne sitten maistui ? Meidän perheen lapsukaiset olivat epäileviä eivätkä pienet suostuneet edes maistelemaan. Silti kalat jäänevät ainakin omaan käyttööni. Minusta ne maistuivat oikein hyviltä ! Mikä parasta niin muiden kalaöljyjen tapaan ei tuossa tuotteessa kalan maku noussut suuhun kalojen nauttimisen jälkeen. 

Möllerin sivuilta voi lukea lisää infoa ko. tuotteesta :) 

Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä että saan tuotteita testattavaksi kotiini. Raportoin niistä ja kerron eteenpäin eri tavoin.Täältä sitten voi lukea asiasta lisää ja liittyä mukaan ! Päätät itse osallistutko vaiko et kampanjoihin ja osallistuminen on yleensä ilmaista ;)


Ei kommentteja: