perjantai 7. elokuuta 2009

Perjantain muksut samiksissa ja "koirakoulutusta"

Eilen siis Emil täytti kunniakkaat 2v. Tähän jokunen kuva eiliseltä ja muutama kuva tästä päivästä :o) Eilen ei enää juhlittu erityisemmin kun juhlat pidettiin ennen esikon rippijuhlia yhdessä siskon synttäreiden kanssa.


Meidän pieni just heränneenä Pätkis-patukka kädessään. Muuta karkkia ei juuri syö eikä ole saanut, mutta nyt synttäreiden kunniaksi siskot ostivat pätkiksiä.


Siskot ostivat lahjaksi tuollaisen traktorin. Sitä nyt tässä ihmetellään.


Meidän 2 koiraa xD Tai siis Viiru-herra luulee olevansa koira. Tässä esikko koulutti koiraansa (6kk) ja yksi kisuleista tuli (tulee aina) koulutukseen mukaan. Tuo kissa istuu muuten pyydettäessä ja käyttäytyy muutoinkin koiramaisesti. Viiru lipoo huuliaan kun jäi vielä makkara maistumaan ;o) Viiru otettiin keväällä -97 HESYstä. Joku oli jättänyt Viirun sisaruksineen kerrostalon kellariin :o(

Huomatkaa imuri taustalla : ei, en ole ahkera imuroijja enkä muutoinkaan siivooja, mut kun imuri on ainoa härveli jonka kanssa Emil edes hetken viihtyy sisällä.... Ulkona ihastus on ruohonleikkuri.


Tää oli pakko laittaa : Tyttö istuu sohvalla ja lähes koko poikakööri seuraa temppukehoituksia herkun toivossa. HUOM Prinssi-herran erittäin persoonallinen ja tyypillinen poseerauskuvassa xD Yksi kissoista nukkui /nukkuu edelleen kissapuussa tuossa olkkarissa ja yksi koirista ei kiinnostunut lainkaan tempuista : poika jyrsi luuta olkkarin pöydän alla.


Tosin tähänkin kuvaan oli pentumme ehtinyt mukaan. Nää pojat on sitten parhaita kaveruksia !

Sit se samiskuva ! Onko tuo Emilin paita sitten liian tyttömäinen ? Pöh. Tää vaan käy Empulle ja pidän kuosista, joten saapi olla käytössä edelleen. Esikko vain sanoi että ois tyttömäinen ......


Voihan mikä ilme Amalialla ;o) Emppu näyttää ahdistuneelta kun sisko tulee liian lähelle.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Siis tuo t-paita on ihan huippu ja höpsis se mikään tyttömäinen ole! Meillä on tietysti meidän Emilillä sama. ;D

Ihanat sisarukset!