sunnuntai 9. elokuuta 2009

Pihakirppistelyä ja ihania löytöjä !

Eilen käytiin siskon kanssa vattuja keräämässä. Saihan niitä ihan kivasti, sekä kanttarelleja. Ne kyllä jo syötiin heti sipulin kera pannulla paistettuna broilerileikkeiden kanssa ;o)

Ennen marjastusta käytiin tuossa lähellä pihakirppiksellä ja voihan..... Sieltä löytyi iiiiiiiiihania verhoja ! Jokainen verho maksoi 1e / kpl. Eipä tiennyt se herttainen tätimyyjä mitä aarteita möi ;o) Kuulemma mökiltä olivat tuoneet. Huoh, pääsispä joskus lomuamaan noille mökeille. Ne mahtaisivat olla ihan aarreaittoja. Mutta tässäpä kuvia (huonoja) ostoksista. Paremmin pääsisivät oikeuksiinsa ikkunassa.


Tässä verhossa on tuollainen pitsikuviointi molemmissa reunoissa. Pituutta verhoilla on n. 2m ja leveyttäkin kivasti. En kyllä osaa sanoa yhtään miltä vuosikymmeneltä nämä olisivat... Verjoja on 4kpl ja jokainen ehjiä ja valkoisia.


Näistä taas alan tykkäämään koko ajan enemmän ! Siskoni löysi nämä verhot laatikon pohjalta ja arvatkaapa ihastuinko tuohon kuosiin ? Hintaa niin ikään verhoilla 1e / kpl ja näitäkin oli se 4. Pituutta on 2m, mutta leveyttä sopivasti alle normiverhon, joten kävisivät erinomaisesti meille keittiön kapeisiin ikkunoihin.... Vuosilukua en näistäkään osaa sanoa.

Tänään lähdetään vielä siskon kanssa penkomaan ja tekemään löytöjä ;o) Sisko on tosin melkein pahempi retro- / uusretrohamsteri kuin minä, joten saan pitää todella varani !

Ei kommentteja: