sunnuntai 30. elokuuta 2009

Sikainfluenssaa vai ei ?

Tänään on Emilin nimipäivä. Hartaasti sitä siskotkin odottivat ja kummit olivat tulossa juhlimaan. Aamulla poika päätti nukkua epätavallisen kauan, liki kymmeneen. Itsekin nukuin kun on tuota univelkaa enemmän kuin tarpeeksi. Aamu sujui normaalisti, mutta sitten poika väsähti. Totaalisesti väsähti ja ihan seisahtui.

Pahat enteet nousivat mieleen ja nappasin Emilin syliin et mittaan kuumeen. Sanoin heti miehelle et tällä on 40 kuumetta..... Oli 39.8..... Tuolla tuo nyt nukkuu taasen kun on lääkitty josko nyt saisi levättyä.

Soitin päivystykseenkin. Ihan siksi jos tarvitsee lähtä näytille niin on heillä jo pohjatiedot. Itse en pääse poikaa viemään kun jonkun on oltava noiden muiden kanssa kotona ja matkaa päivystykseen on 25km eikä meillä ole autoa :o( Auto on jostain lainattava enkä minä tietty osaa laina-autoilla ajaa.....

Suunnitelmat siis muuttui totaalisesti. Se on selvä et huomenna pidän vapaapäivän. Päivystyksessä muuten sanoivat että nyt on liikkeellä nopsaan nousevaa kovaa kuumetta. Mutta on myös mahdollista et tauti on sitä sikainfluenssa..... Huoh..... En sitten yhtään tykkää että lapsi sairastaa ! Itsellä on niin avuton olo.

Toiset on vielä terveenä. Saa nähdä kuinka kauan. Siinä menee aikaa kun kaikki 8 sairastaa. Mutta eipä sille mitään voi. Tuli vain erilainen päivä mitä oli suunnitellut. Tarkoitus oli ottaa nimipäiväkuva tänne Blogiin päivänsankarista. Otinkin, tosin erilaisen mitä olin ajatellut......


Poika nukkuu nyt sisällä että häntä pystyy tarkkailemaan ja paremmin olemaan kuulolla. Voi meidän pientä :o(

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi toista. :( Pikaista paranemista!, toivottavasti ei ole possutautia kuitenkaan.

Niin ja onnea Emilille nimipäivän johdosta! ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Kuin myös samoin ;o) Emil on jo paljon paljon paremmassa kunnossa : sprite maistuu ja juustosipsit. Kunhan jotain syö. Niin ja juo. Palataan taas sitten ruotuun kun poika on terve !