tiistai 22. syyskuuta 2009

Mörköpoika ja Me&I

Mitäpä sitä kun täällä tuskistelee kaiken vaatepaljouden alla ostellen lisää vaatetta mistä tuskistella kun ei mihinkään loukkoon enää tässä talossa mahdu mitään..... edes vaatetta ! Mikään mahti maailmassa ei voi tietää paljonko vaatetta on meidän 8 -henkisessä perheessä ; sitä on liikaa.

Viiko sitten olin Me&I -kutsuilla, tai oikeestaan kaksilla. Sieltä tuli ostaa rysäytettyä ihan vain muutama ihanuus. Noh, ostin toki salaista kun en voinut vastustaa sitä jännityksen mukanaan tuomaa tunnetta. Tiedättehän ? Ihan kuin lapsi jouluna xD Tässä ekana kuitenkin eilisiltanen poika. Emil bongasi mörköpaidan paketista hetimiten ja sitä paitaa piti ihastella ensin silleen et se ei ollut päällä ja lopuksi ihan päällä.

Eikä tuo ole vieläkään möröistään luopunut. Tiukkaa tekee kun itse on tottunut aina pesemään vaatteet ennen käyttöä. Noh, jossain vaiheessa, viimostaan ennen pesuja nappaan paidan pyykkiin. On muuten reilu koko : 86/92 on kääritty koko kääntövaran verran. Housut samaa kokoa ja hyvin mahtuvat. Vielä pitää kiristää vaik ovat kaposta mallia.

Sitten ne muut ostokset. Muut salaisia paitsi tuo kaupunkipaita 98/104 ensi kevääksi.

2 tyttöstä sai medaljonkitunikan, sen turkoosi-ruskean ja kolmannelle tuli paha mieli kun ei saanut sitten hänkin sitä. Tarjouduin hommaamaan sen hällekin, mut ei kuulemma ota kun sit kolmella on sama.... Huoh..... Vaikeaa elämää ;o) Lisäksi yksi tyttönen sai tuollaisen sydän t-paidan v.punasena. Isoille tytöille kun käy jo nuo äidille tarkoitetut vaatteet. 10v xs-s on just passeli, 12v sopii m-l. 14v ei halua kuullakaan koko Meandista..... Niin, 8v on just sopiva eikä yhtään kääntövaraa jää koko 146/152.

4 kommenttia:

Kotiäiti kirjoitti...

Suloinen malli. :) Itse mietin kans tuota mörköpaitaa, mutta ainakin vielä se on ostamatta. Ja tuo diskoapina on ihana! :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana mörköpaita! Meille tuli just sama paita :)

Mia kirjoitti...

Ihanan söpö Emil! <3

Kristiina kirjoitti...

Söpöjä vaatteita nuo me&i. mulla just päällä se medaljonki. on itseasiassa mun lempivaate. tytöllä myös se,mutta ei tykkää kovin paljon jostain syystä...