perjantai 18. syyskuuta 2009

Tervetuloa meille :o)

Monissa blogeissa on ihania kuvia kodeista ja niinpä minäkin päätin ottaa muutaman kuvan meiltä :o) Ihansta en tiedä, mutta itseäni miellyttävistä kohteista nappaisin otoksen ;o)


Tässä ollaan tulossa meille. Parveke kuuluu meidän makuuhuoneeseen ja siellä on ihana istua syysiltaa kynttilöiden kera ! Nuo lasin näköiset tuossa viistolla osalla kattoa on ne aurinkopaneelit.


Olohuoneen ikkunoilla on perinteisesti petunioita. Lobeliat alkaa olla jo menneen kesän muistoja. Koira kuvan vas.reunassa kantaa suussaan aurinkokennolyhtyä :o)
Hämyinen kuva viherhuoneesta : oikealla puolella olohuone ja vasemmalla uima-allashuone, joka siis katettu ja siellä on lasten arkiolohuone.


Tässä se katettu uima-allas. Oikealle siis jää viherhuone. Tuo ihana puujakkara on talon rakentajan pojan koulussa tekemä työ. IHANA ! Löysin sen autotallista ja kiikutin sisälle :o)


Nämä korituolit on dyykattu roskista asuessamme Helsingissä.


Tässä on lempihyllykköni ! Nyt sen paikka on takkahuoneessa. Nahkatuoleista näkyy vain yläosa. Ne on ostettu kierrätyskeskuksesta. Astiat ja hyllykkö on äidltäni, oikealla oleva "puuveistos" on mieheni tekemä :o)


Tästä tullaan jo yläkertaan. Meillä on yläaulassa 3 tuollaista lasiovea ! Noista tulee mukavasti valoa aulaan ja tykkään niistä tosi paljon ! Seinällä tyttöni aikoinaan tekemä piirustus.


Tuon oven takana löytyy tällainen huone :o) Oikealla Amalian sänky..... Tää on vaiheessa kun keittiötarvikkeet on tarkoitus viedä leikkimökkiin, Amalian sänky vaihtaa Siljan vanhaan...... Niistä kuvia myöhemmin kun on valmista.


Yläaulan kirjahylly kätkee aarteita :o)


Esikon huoneessa asustaa tällaiset karvakamut :o) Kääpiöluppa ja hermeliini.


Siirrytäänpä meidän vanhempien makuuhuoneeseen..... Tykkään edelleen tuosta kauan sitten tekemästäni palapelistä..... Unisieppari etsii vielä paikkaansa.


Kuopuksen sänky vielä yön, pari.... Emil siirtynee pian lastensänkyyn. On vähän hankala tuo pinnis seinän ja meidän sängyn välissä. Kulmassa näkyy puinen lammashyllykkö : kirpputorilöytöjä.....


Äidiltä ja siskolta 30v sitten saatuja tauluja. On ne vaan niin ihania !

Pientä piperrystä vielä makuuhuoneestamme.


Meidän parveke ! Tästä tykkään. Tuolit sisko on haalinut kierrätyskeskuksesta.... Pöytä siskon rintamamiestalon edellisten asukkaiden peruja :o) Oli poltettavaksi menossa ja arvatkaas kuka sen bongasi ? ;o) Parveke on vielä vaiheessa.... Toivottavasti ensi kesänä saan blogata vihertävästä, viihtyisästä keitaasta.


Kaksi vanhinta tyttöä silloin joskus..... Oikean puoleiset kuvat kuvattu Rinkelissä. Se on juuri se paikka Myllypurossa, joka purettiin saastuneen maan takia aikoinaan itä-Helsingissä. Vasemmalla tytöt 1v. Ikäeroa noilla 2.5v.


Vielä otoksia olohuoneesta..... Tuo seinämaljakko on löytö kirpparilta. Kukat saatu äidiltä ja PartyLite -kynttelikkö huudettu Huutiksesta. Ja tuo viininpunainen kristallihässäkkä ! Olenko maininnut että tykkään kaikesta roikkuvasta ? Kynttilälyhdyt yms. niitä meiltä löytyy :o)


Noh, nämä tarttui mukaan tänään tuosta paikallisesta Taito-Shopista. Siellä oli Tilda-esittely ja joo.... Jos seuraava piperryskohde olisi askarrella sellaiset ihanaiset Tilda-tonttuset. Toivottavasti ehtivät jouluksi.........

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Voi kuin ihana luppakorvakani!!!!<3

pikkupikkuriikki kirjoitti...

kodikasta ja ihania pieniä aarteita...tykkään kovasti viherkasveista joten viherhuone on varmaan ihana.

Mia kirjoitti...

Kivaa nähdä teidän kotia, kodikkaan näköistä. :)
Nuo Tilda purkit on huisin söpöt!

äiti kuudelle kirjoitti...

Jarna : eikös olekkin :o)

Pikkuriikki : viherhuone on tosiaan melkeinpä välttämätön. Muutoin kissamme tekisivät selvää noista kukista.

Mia : miustakin meillä on kodikasta :o) Tykkään tästä kämpästä ihan älyttömästi ! Purkit on söpöt eikä mitkään kalliit. Reilu 10e maksoivat yhteensä.

Kikka kirjoitti...

Juuri tänään ostin kierrätyksestä noita tauluja, siis noita joissa on isosilmäisiä lapsia. Tykkään.

Oletko siis joskus asunut näilläkulmilla missä me nyt asumme? Itäistä Helsinkiä.

zanne kirjoitti...

Ihanaa! Teilläkin on Belggari!!
*ihana koira*