keskiviikko 9. joulukuuta 2009

4v neuvolassa käyty

Tänään sitten olikin vihdoin Amalian 4v -neuvola. Pelkäsin etukäteen mitenhän neiti siellä tekee mitään :o/ Turhaan.... Tyttö oli tosi reipas ja vastasi reippaasti tädin kysymyksiin :o) Meillähän ei vielä 4v lapset ole yksinään, mutta täti sanoi että näyttää sille josko kokeiltaisiin tätä yksinoloa. Sehän myös passasi neidille ja tehtävät tuli tehtyä ilman äitiä ja veikkaa.

Veikka, niin. Meidän päiväkuiva poikamme.... Kakkaa ei ole tullut housuihin kuukausiin, mutta eikös tämä villiviikari ähistänyt siellä neuvolassa sellaiset löysät housuihinsa että ! Haju sen mukainen xD Mikä siinä neuvolassa on että yleensä lapset siellä ähistävät megalomaaniset kakat eikä tietty vaihtovaatteita ole mukana. Nyt oli kuiteskin vaippa ja se laitettiin ja hommasta päästiin eteenpäin.

Ja takaisin Amaliaan. Tyttö on selvästi vasenkätinen. Leikkaaminen hoituu oikealla paremmin. Tehtävät olivat liika helppoja ja 5v tehtävätkin likimain hoituivat :o) Täti kehui tyttöä tarkaksi ja rauhalliseksi ja sitä hän onkin !

Ne mitat :

103.7 cm
19.5kg

Lyhyenläntä, kai ? Eipä kyllä isänsä ja minäkään olla kuin 166 molemmat joten eipä tuosta tulene 2 -metristä. Eikä tarviskaan. D-vitamiineja saatiin kehoitus antaa etenkin nyt talvella ja niin tehdään koko perhe josko se hillitsisi vähän noita tauteja.

Nytkin tuo tyttö värittää värityskirjaansa. Emil nukahti vaunuihin tullessa. Itsellä "vapaapäivä". Tosiaan vapaa... Illalla kunta tarjoaa työntekijöilleen jouluaterian ja sen jälkeen olisi kokous, mutta menen kuitenkin tyttösen joulujuhlaan. Tämä viikko on kiireisin nyt joulukuussa, mutta siitäkin selvinnee :o)

Tällaisen piirustuksen Amalia teki terv-aseman odotushuoneessa :


Kuvassa on jouluenkeli. Nuo "ulokkeet" ovat siivet ja päässä tietty kruunu. Mekko on joulunpunainen :o)

5 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hieno jouluenkeli-piirrustus :) Meilläkin neuvolakäynnit lähestyvät; ensi viikolla pienemmän 1,5 v ja helmikuussa isomman 3 v.

Alkuun niitä neuvolakäyntejä on vähän liikaakin, mutta nyt vanhenpana oikein odottaa että saa mittoihin päivitykset :)

xxxxx kirjoitti...

Onpa kaunis piirustus! Ja onnea prinsessalle hienoista mitoista!

äiti kuudelle kirjoitti...

Vauhtivekarat : tosi on noiden neuvolakäyntien suhteen. Meillä tosin on lisätty nyt 2½v -neuvola. Ennen oli vain 2v ja seuraava 3v. Päästään Emilin kanssa jo helmikuussa 2½v -neuvolaan :o)

Aamunkukka : kiitos :o)

Mia kirjoitti...

Ompas neiti ollut reipas! Meidän Oliver ei 4v neuvolassa juurikaan tehtäviä suostunut tekemään, onneksi sentään jo 5v neuvolassa. ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Mia : amalia taasen ei ollut yhtään "yhteistyökykyinen" 3v -neuvolassa. Pikkasen riipi sisältä kun neito kiljuu kurkku todellakin suorana KOKO tunnin ajan. Hermostuipa itse lääkärikin tyttöön ;oD