keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Yllätyksien yllätys

Huomenna ois ne miehen 40v- synttärit. Miehellä ei asu sukua tässä mitenkään lähellä (500km) ja sattu vielä työpäiväksikin nuo synttärit. Tässä kaikessa hässäkässä menin sopimaan Me&I -kutsut huomiselle.... No, eipä mitään. Laitoin kutsuja äidilleni, siskolleni perheineen yms. kerroin että meillä on klo 17:00 lastenvaate-esittely. Saanpahan samalla kutsuille vieraat ;o)

Samoin kerroin että mies täyttää 40v ja järkkään yllärikutsut. Ukko luulee et meandit on sunnuntaina ja et me ollaan unohdettu hänen synttärit ! Tadaa..... Huomenna kun mies tulee töistä käsken hänet päiväunille, ottaa muutoinkin pienet levot työpäivän jälkeen kun aamuisin on herätys 5:30. Et tuossa ei hälle mitään ihmeellistä. Tyttöjen kanssa laitellaan pöytä koreaksi ja sitten onkin aika kutsujen ja vieraiden.

Samallahan tässä pidetään miun ja lasten hiihtoloman aloitusta ;o) Joo, ei kovin välkky tapa viettää synttäritä, mutta nyt näin. Perjantaina ja viikonloppuna miul on muuta menoa.....

Eilen leivoin täytekakun pohjan. Tänään sit käyn siskon kanssa kaupoilla. Pitää valjastaa kellarin jääkaappi synttärileipomuksille et ukko ei bongaa niitä keittiön jääkaapista. Tällaista olen suunnitellut siis miehen synttäripäiväksi. Toivottavasti edes vähän tykkää ! Kertoilen sitten miten onnistuivat ;o)

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanat suunnitlemat teilä! :) Varmasti kivat synttärit tulossa..

Minttu kirjoitti...

Hieno ajatus =) Ja varmasti mieluinen ylläri juhlakalulle. Ja jos ei muuta lapsilla on ainakin hauskaa ja jännää salata iskältä moinen yllätys.

tyttötiimi kirjoitti...

Kiva yllätys, siinähän se menee kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Onnea juhliin. Ja hauskaa hiihtolomaa.

suvi kirjoitti...

Ihania salaisuuksia tulossa,toivotaan,että yllättyy niistä:)Ei sen tarvi olla kummoista!;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Niimpä. Pienet asiat ovat joskus yllättävän suuria :o) Nyt on toscakakku uunissa ja täytin äsken kakun vaniljahyytelöllä. Oli muuten tooooooooooosi hyvää.

Mia kirjoitti...

Kivalta kuullostaa ja tosiaankin ei sitä tartte välttämättä mitään hurjia suunnitelmia ollakkaan! :)
Varmasti mukava ylläri!

äiti kuudelle kirjoitti...

Mia : joo, ne synttärit, mut en tiedä perustaako ukko niin niistä Meandeista ;o)