keskiviikko 17. marraskuuta 2010

AMALIA 5 vuotta !

No näinpä siinä tänä vuonna kävi että pieni tyttösemme vietti synttäreitään isänpäivänä :o) Juhlat olivat todella pienimuotoiset ja vieraina meillä vain mamma sekä pappa ja minun 2 siskoa perheineen, veli ja kummit. Lahjoiksi tyttö sai helmipujottelusetin, pari värityskirjaa, pari DVDeetä, kyniä, suklaata, sukkia, housut, puseron ja joulukalenterin. Ei siis mitään maatakaatavaa, mutta tärkeintä oli itse juhlapäivä, äiti sai toteuttaa itseään leipomalla herkkuja ja Amalia nautti vieraiden seurasta.

Ei meidän suvussa muutoinkaan ole ollut tapana jakaa ylimäärin lahjoja, etenkään kalliita. Ja se on minusta hyvä se. Inhoan materialismia ja älytöntä krääsäkasaa. Saapa sitten itse ostaa ja mieleistään :o)

Nyt on hienoinen lumikerros maassa. 5 vuotta sitten menin "kesäkelissä" synnyttämään viidettä lastani ja sairaalasta lähdin kera toppavaatteiden. Eikä syynä ollut pelkästään sairaalassaoloni aikana tullut talvi vaan tolkuton keuhkokuume mitä parantelin liki 3 kuukautta synnytyksen jälkeen :o/

Mutta nyt kuviin tuosta tyttösen juhlapäivästä ja elämän alkutaipaleesta :

Tarjottavaksi olin leiponut mango-valkosuklaa -täytekakun, Daim-tortun, pakastepiirakoita munavoilla, kinkkupiirakkaa, kinkku-salami-ananas pizzaa ja äidiltäni tuli pullat sekä appelsiinikakku. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Leipomukset onnistuivat mainiosti ;o) Sellaiset juhlat ne. Ensi viikolla on sitten 5v -neuvola.

3 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

paljon onnea 5-vuotiaalle! meillä juhlat ensi sunnuntaina :o)

Aarne kirjoitti...

onnittelut Amalialle!
kyllä miullekin ois nuo herkut maistunu :P

äiti kuudelle kirjoitti...

Kiitos kiitos :o)

MiiKo : yritetään nähdä tässä joku kerta xD