sunnuntai 21. marraskuuta 2010

JONATHAN -reklamaatio !!!

Nyt ei tuu kuvia, eikä muutakaan kuin tuhmia sanoja ! Säästelimme ihanaista tähtijonathania lumien tuloon ja nyt kun puvulla on käyttökertoja alle 5 niin tänä aamuna vetoketju sanoi itsensä irti :o(

HARMITTAA !!!!!!!!!!!!!!

Laitoin firmalle reklamaatiota. Saas nähdä mitä sanovat. Toivottavasti jotain. Ei olisi varaa eikä pukutarjontakaan enää ylenpalttista tähän aikaan vuodesta.

Ja joo, en vaihda itse ! Ompelutaito on 0 ja vetuketju täysin rikki : poika aamulla lähdössä ulos ja naps, samalla kun vetoketjua vedettiin nätisti kiinni halkesi se vetimen "mollukkaosa" ja koko vedin jäi käteen :o(((( Nyt siinä puvussa on jäljellä enää pelkkä "hammasosa".

Ja minä kun niiiiiin olen ollut tähän asti tyytyväinen Jonathanin laatuun. Puvut on pitäneet vedet ja kurat ulkopuolellaan....... Nyt harmittaa.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi ei!! :(
Pakko olla sattunut joku maanantai kappale, koska en ole koskaan kuullutkaan vastaavasta tai muistaan vastaavista isoista hajoamisista Jonathanilta ja tosiaan paljon olen noita pyöritellyt. ;)

Yleensä kyllä reklamaatiot tuollaisissa tapauksissa hoituu hyvin, eli itse ei tartte korjailla todellakaan (en ole koskaan kuullut että olisi tarvinnut). Uskon että joudut vaan laittamaan haalarin tehtaalle ja siellä sitten korjaavat tai saat uuden tilalle, miten nyt sitten katsoovat parhaaksi.
Toivottavasti kaikki kuitenkin hoituu nopsaan!

-Poikien tyyliin Mia-

äiti kuudelle kirjoitti...

Mia : uskon että hoituu :o) Ainoo vaan et tuo on meidän paksuin puku ja eikös just tälle viikol luvanneet pakkasia.... Täytyypi laitellaa Ticketin alle fleeceä. Elloksen puku on melko ohut :o/

Miun tuuria et sattu just tää puku meille :oD Informoin jatkosta !

Iitsu kirjoitti...

odotan innolla, että miten teidän reklamaatio sujuu. Meillä harmitusta tuotti T2H:n rainplan w fleese ja alle kahdessa viikossa lahkeensuut rikki...nyt on pari viikkoa kohta odoteltu vastausta - ei kuulu ei näy...

Anonyymi kirjoitti...

No et oo ainoa. Meillä takin vetoketju hajosi ensimmäisenä käyttöpäivänä koulussa. Reklamoitiin ja takki saatiin korjattuna takaisin. Ja nyt taas hajosi vetoketju.
Eli taas reklamaatiota. Mielenkiinnolla odottelen, tuleeko korjattu takki takaisin, uusi takki vaiko rahat takaisin.
Ärsyttävän huonolaatuista kamaa..

Terveisin
Äippä

Pihla kirjoitti...

Jos reklamaatio ei onistu ja joudut pitään haalarin itselläsi, niin tiedoksesi, että on olemassa vetoketjuun sellaisia osia, joissa pelkkä molluska vaihdetaan eli se vedin. Menee ihan kliksauttamalla siihen ketjuun.

Ei tarvi siis alkaa mitään saumoja purkaileen ja ompeleen uudestaan. Omani tilasin märkäpuvun vetskariin muistaakseni ompelijan maailmasta. Katoppa se on joku ruotsalaisten keksintö nimeltään tyyliin zapflak tai zikzak tai jotain sinne päin...