keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Meidän Halloween....


.....oli ja meni jo parisen viikkoa sitten. Jouduinkin sattumusten kautta siivoamaan ja valmistelemaan koristeet yms. aivan issekseni vaikka tyttöjen piti osallistua. Mutta sattumusten kautta tulivat isänsä luota 10 min. ennen juhlia. Ekat vieraat olivat jo saapuneet :o/ No, ei se mitään. Kaik män kunnialla :)

Saanko esitellä ? Frank ja Charlie ;) Heh, Stockan hullareilta joskus ammoisina vuosina saatu kyltti, jonka päällä l.valkoinen valoverho. Takaa liepake vielä vedetty langalla siten et näyttäs kummitus lentävän. Näitä oli 2 kpl.Ja kuvia olisi enemmänkin, mutta niissä näkyy enemmän tai vähemmän tyttöjen kavereita. Kaverivieraitahan meillä oli n. 15 oman poppoon lisäksi. Kuhina kävi.

Nyt sitten valmistellaan Amalian 5v -synttäreitä, jotka on tarkoitus viettää sunnuntaina, isänpäivänä. Tuolloin on varsinainen synttäripäiväkin :) Neiti itse odottaa synttäreitään kuin kuuta nousevaa. Minä en aio niistä stressiä repiä vaikka samalla vietellään isäni isänpäivää. Äiti ei jaksa hyysätä enää entiseen malliin ja samat vieraathan ne pyörii meidän suvussa joka juhlissa....

Nyt sitten kauppalistaa tekemään. Tietäs vaan mitä leipoo :D

Ei kommentteja: