keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Huutistelua ja hammaskeijuilua :o)

Onpa viimekerrasta vierähtänytkin aikaa :o) Mutta meillä onkin ollut melko kiirusta ihan kotielämän että töiden kanssa. Lasten kevätvaatetusta on pitänyt listailla Huutikseen jo aikaa sitten, mutta nyt sain sitten itseäni niskasta kiinni.

Oma olo on ollut myös melankolinen. Välillä tuntuu ettei jaksa mitään :o( Jokainen on vaatimassa alvariinsa jotain ja riittämättömyyden tunne valtaa mielen. Moni onkin pohtinut mistä niitä lisätunteja saisi, mutta jos on vinkkejä niin heitelkää kehiin :o)

Uutena projektina olen ottanut talon tyhjentämisen turhasta roinasta ! Sitä meillä riittää. Ärsyttää välillä kun joka paikasta pursuaa tarpeetonta ja tarpeellista tavaraa. Onhan tuota populaakin tässä talossa, mutta vähemmälläkin tulisi toimeen. Eli operaatio talon tyhjennys roinasta käynnistyköön !!!

Sitten tähän itse otsikon aiheisiin : Amalialta lähti viime viikon tiistaina 24.1. eka hammas. Senhän hammaskeiju huomioi kivasti :o) Ja toinen on siitä vierestä myös lähdössä.

Ja sitten siihen Huutisteluun. Jotain on jo listattu ja paljon listaamatta. Uusi REMUn toppapukukin 116cm on laittamatta vielä myyntiin, Empun kesävaatteita, kenkiä lisää.... Mutta mm. yksi kenkäpaketti kokoa 26 siellä jo on kuten myös lähes uudet välikausihousut :o)

Nyt sitten 7 -luokkalaisen kehityskeskusteluun koululle. Vanhempainvartit ovat nykyään kehityskeskusteluita :o)

Ei kommentteja: