perjantai 4. maaliskuuta 2011

Noroa ja huutonettiä

On mm. tämä mahatauti mikä meillä jyllää :( Blogin päivitys on jäänyt kun ollaan oltu enemmän tai vähemmän sairaana koko porukka. Nyt sitten keskiviikkona aloin minä oksentamaan, eilisen oksensi Emil ja tänään on näköjään Amalian vuoro. Mikä tauti ! Ekana mahaan sattuu vietävästi, sitten alkaa ripuli ja lopuksi hillitön oksentaminen kuumeen noustessa samalla. Kaiken tämän jälkeen, niinkuin tässä ei olisi riittävästi, taudista jää muistoksi todella kova särky selkään ja hartioihin.

No onneksi tämä ei lapsilla käy näin kovana. On kai sitten sitä NOROa. Kuulemma lapsilla vastaava tauti on ROTA ja aikuisilla sitten tämä NORO. Molemmat tarttuvat kyllä kaikkiin, mutta rota iskee lapsiin pahemmin ja noro taas aikuisiin. Näinhän tämä menee. Molemmista on kokemusta. Meillähän riehui tämä rota tasan 2v sitten ja molemmat pienet olivat sairaalahoidossa.

Eilisen olin itse vielä toipilas, mutta nyt alkaa elämä voittamaan :) Kunhan tuon Amalian vielä saisi terveeksi. Tyttö ei tosin ole pariin tuntiin oksentanut, joten toiveikkaina ollaan. Tässä olen joutanut naputtelemaan lisää kohteita huutikseen. Mistä tuota vaatetta oikein riittää ?

Isot tytöt ovat olleen isänsä luona tämän viikon. Itsellänikin suunnitelmat olivat hieman toiset. Ei ollut tarkoitus että sairastelun merkeissä mennään tämä loppuviikko, mutta otettava se on mitä annetaan.

Me&I -kutsutkin pidin, mutta eipä sieltä löytynyt kovasti sellaista must -vaatetta ;) Ostin ainoastaan sen froteisen perhossingoallan Amalialle, kilpikonna t-paidan, asuntovaunu t-paidan sekä punaiset shortsit Empulle.

Tässä vielä kuvaa tältä päivältä meidän pienimmistä
Ei kommentteja: