maanantai 11. huhtikuuta 2011

X-voimaa

Tänä aamuna meillä näin. Emil pelaa PlayStationia :/ jossa on melko haka. Säädin vain on liian iso ja Emppu pitääkin sitä sylissä. Tarkuus on huippuluokkaa. En nyt tiedä onko pelaaminen hyvästä vaiko pahasta. Tässä(kin) asiassa olen sitä mieltä että kohtuus kaikessa. Kun katsotaan että lapsi leikkii, ulkoilee yms. päivänmittaan ja pelaaminen on vain satunnaista niin en usko että siitä haittaa olisi.

Ja Amalia myöhäilee tyytyväisenä :) Pientä tyttöstä ei sureta. Siskoja ootellaan koulusta saapuvaksi. Luvassa on virpomavitsojen tekoa ;)

Ai mikä x-voima ? No, tämä

Suklaa :) Xocai -suklaa on aivan erityistä sillä siitä sanotaan että kolme palaa sisältää yhtä paljon antioksidantteja kuin 5,4 kg tomaatteja tai 1,2 kg pinaattia. The Xocai™X Power Squares on täynnä antioksidantteja, sen ennätyksellinen ORAC-arvo on 3582 per suklaapala. The Xocai™X Power Squares on terveysarvoltaan suurin koskaan valmistettu suklaa ja siksi se on tehokas terveyden edistäjä.

Xocaissa korkea kaakaopitoisuus (min 70%) jää lopputuotteeseen. Xocain suklaassa kylmäpuristettuun kaakaoon on lisätty jäädyttämällä kuivattua Acai-marjaa. Xocain tummassa suklaassa ei ole maitoa, valkoista sokeria tai lisäaineita. Sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille (valkoinen sokeri on korvattu ruokosokerilla).

Saapa nähdä miltä suklaa maistuu. Tilaus on jätetty ja tällä viikolla päästään maistelemaan :)


2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanaa terveyssuklaata, kerroppa sitten miltä maistuu. :)

Meillä Emil ei ole vielä pelannut, vaikka veljet pelaa. Ei ole ollut vielä yhtään kiinnostunut. Saa nähdä koska se iskee. Mutta tosiaan kohtuus kaikessa, niin ei varmasti ole mitään haittaa. :)

äiti kuudelle kirjoitti...

Jep :) Näyttäs olevan tilaus jo täällä ja eilen tilasin. Todella nopeaa palvelua. Haen huomenna postista ja pääsen maistamaan ! Noh, odotahan kun Emil pääsee jyvälle niin johan innostus iskee ;)