perjantai 7. toukokuuta 2010

TYÖPAIKKA AVOINNA !

Heh, valmistelen äidilleni äitienpäivää ja Olivialle synttäreitä Samalla eksyin kakkureseptejä etsiessäni tänne. Näin äitienpäivän alla en voi olla laittamatta tätä ilmoitusta tänne :o)

TYÖPAIKKA AVOINNA

AMMATTINIMIKE: Äiti, Äiskä, Äippä, Äityli, Tuleva Äiti, Mutsi

TYÖN KUVAUS:

Yhteistyökykyinen tiimipelaaja saa vakituista, pitkäaikaista työtä.
Työympäristö on usein kaoottinen ja tehtävät erittäin haastavia.
Hakijalla on oltava erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja hänen on oltava halukas työskentelemään vaihtelevina kellonaikoina, joihin kuuluvat myös illat ja viikonloput.
Päivystysvuorot kestävät normaalisti 24 tuntia vuorokaudessa.
Työ sisältää jonkin verran matkustelua (yöpymisiä alkukantaisissa leiriolosuhteissa sateisina viikonloppuina ja loputtomia urheiluturnauksia kaukaisissa kaupungeissa). Matkakorvauksia ei makseta, laajamittaisia kuljetuspalveluita edellytetään.

TEHTÄVIEN KUVAUS:
Valituksi tulleen on hoidettava tehtäviä koko loppuikänsä.
Hakijan on varauduttava olemaan vihattu, ainakin väliaikaisesti (tai kunnes asiakas tarvitsee 10 euroa).
Hakijan pitää pystyä puremaan kieltään toistuvasti.
Hänellä tulee muutoin olla kuormajuhdan fyysiset ominaisuudet paitsi, että vauhdin pitää kiihtyä nollasta viiteenkymmeneen kolmessa sekunnissa (puutteelliset kiihtyvyysominaisuudet aiheuttavat työympäristössä hälytysääniä jotka muistuttavat lähietäisyydellä toimivaa sumutorvea).

Hakijan täytyy olla valmis kohtaamaan teknisiä haasteita, korjaamaan pieniä kojeita, mystisellä tavalla tukkeutuneita viemäreitä ja juuttuneita vetoketjuja. Hänen pitää pystyä valvomaan puheluita, suunnittelemaan useiden henkilöiden aikatauluja ja koordinoimaan lukemattomia kotityöprojekteja , kaikkea samanaikaisesti.
Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen asiakkaille (jotka voivat olla minkä ikäisiä tai miten hulluja tahansa) tulee olla hakijalla verissä. Tilaisuuden kestäessä hakijan on voitava tunnistaa ne hetket jolloin hän on asiakkaille korvaamaton, mutta toimia oikein välittömästi myös silloin kun hänestä tulee täysin tarpeeton. Puolen miljoonan erilaisen muovilelun ja patterikäyttöisen laitteen kokoonpanotaito ja lopputuotteiden turvallisuustestaus kuuluvat toimenkuvaan.
Kandidaatin on aina toivottava parasta mutta oltava valmistautunut pahimpaan. Työn kuvaan kuuluu myös siisteyden ylläpito sekä huoltotoimet koko alueella.

YLENEMIS- JA KEHITYSMAHDOLLISUUDET:
Ei ole.
Tehtävät pysyvät samoina vuosia, vailla mahdollisuuksia valittaa.
Taitojen ylläpitäminen lukuisten toistojen avulla on välttämätöntä, jotta yläpuolellasi olevat voivat jättää sinut huomiotta.

VAADITTAVA KOKEMUS:
Valitettavasti ei vaadita.
Työssäoppiminen on ainoa tapa hankkia kokemusta.

PALKKA JA PALKKIOT:
Sisäistä tämä: Sinä maksat siitä että teet tätä työtä (ja tarjoat koko ajan lisää korotuksia ja bonuksia).
Ilmapallorahaa on annettava siihen asti kun he täyttävät 18 (siinä toivossa että kun he muuttavat kotoa, heistä viimein tulee taloudellisesti riippumattomia). Kun kuolet, annat heille kaiken mitä on vielä jäljellä.
Tämän palkkiosysteemin oudoin puoli on siinä, että oikeastaan nautit siitä ja toivot että voisit antaa enemmän.

ETUUDET :
Tarjolla ei ole työterveydenhoitoa eikä ilmaista hammaslääkäriä, ei eläkettä, ei opintotukea, ei palkallista lomaa eikä optioita.

Työ antaa rajalliset mahdollisuudet kasvaa ihmisenä sekä rajattoman määrän rakkautta, ilmaisia suukkoja ja haleja lopuksi ikääsi, jos pelaat korttisi oikein.

Äidit tekevät ihmeitä joka päivä ja joskus (harvoin) saavat siitä kunnon kiitosta.

PS: Tästä työstä ei ikävä kyllä pääse eläkkeelle - ikinä!

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hauska ja samalla liikuttava hakemus! Ja niin totta!! :D

minny kirjoitti...

Hauska =D

Maarit kirjoitti...

Tää oli kyllä päivän piristys ;D