torstai 23. syyskuuta 2010

Äitin possu ja muut kaikenkarvaiset :)

Ne tuli. Meidän Meandit. En edes viiti kuvata kun kuitenkin kaikilla on ne samat : dinopaita, avaruuspaita, mustakuviollinen tunika, musta velourdinopaita..... Tuli Jonathanitkin. Oikea koko meidän pojulle. Otin 98cm ja reilu on, menenee koko talven. Tässä sovitusta. Emilhän oli viime kuussa sen 94cm pitkä.

Väri on just ihana ! Nyt on menossa lime-ruskean jälkeen sini-ruskea :) Huomasin että tykkäänkin ihan mahottomasti sinisestä kunhan se on oikeaa sävyä.

Meandeista sen verran kuvaa että pääkuvassa poseeraa meidän Emppu, ihan olkkarin pöydällä kaiken sekasotkun keskellä :D Kumpparit on nyt pop ulkona ja sisällä. Leikeissäkin ovat mukana. Ja näköjään yhet kumpparit ovat päässeet kuvaankin, kuten hoitolapsen vaippa ;) Noh, pääasia tuli varmaan selville : kyselin pojalta päivänä eräänä että oletkos äidin kulta. Siihen poika tuumas et en ku äitin possu. Ihana poika miulla !

Sit lyhykäisyydessään niihin kaikenkarvaisiin. Sain ihania kuvia niistäkin tässä yhtenä päivänä :


Viiru-herra 14v. Nekku-neiti 2v. Meillä on yleensä kaikki istumapaikat miehitetty ja tällä kertaa se on sitten kiikku.

Emppu ja Viiru. Emppu on kissaihminen. Kyllähän se koiriakin taputtelee, mutta kissat ovat lähempänä pienen miehen sydäntä. Tää kuva kun piti ottaa Empun tahdosta : "äiti, ota meistä kuva" :)


Emil kyllästyi alkuunsa mallina olemiseen ja seuraava kuva jäi tällä kertaa viimeseks : "äiti, ota yks kuva ilman hattua". Ihana äitin possu !

Housut on ihan perus-Lindexit. Nyt jo kokoa 104. Enpä viitsinyt/raaskinut panostaa liki 30e maksaviin Meandeihin kun tuntuu nuo Lindexitkin istuvat päälle hyvin. Punaiset Meandit tilasin ja ne lähtevät palautukseen : väri niissä oli jokseenkin valju :/ Joulun alustaan haluan täyteläisemmän punaiset.

Joten oli "pakko" tehä vaihteeks tilaus Lindexille :D

3 kommenttia:

Kotiäiti kirjoitti...

Lindex on yksi meidänkin suosikkikaupoista. Ei tule niin pahaa pettymystä, jos joku vaate vähän hajoaakin. :)

äiti kuudelle kirjoitti...

Aivan :) Ja hinta-laatu -suhde on mitä erinomaisin !

Mia kirjoitti...

Hyvä että otit tuon 98cm, on juuri sopivan reilu ja taatusti menee talven. :)
Lindex on tosiaan luottokauppa, hyvä että saa netin kautta kaikki ihanuudet. ;)