perjantai 3. syyskuuta 2010

Uusi kamera ja päivitystä

Kesä on sitten ollut ja mennyt. Lämmintä oli täälläkin päin Suomea. Ulkona tuli oltua ja uitua ihan kiitettävästi :o) Kuukauteen en ole ehtinyt blogiani päivittämään, mutta jos sitä nyt useemmin panostas. Tähän kuukauteen mahtuu muutakin kuin uintia ja syksyn odotusta.

Aiemmin esittelemäni kissavauvat ovat muuttaneet uusiin koteihin, koulut ja kerhot ovat alkaneet, esikoinen on muuttanut kauas opiskelemaan. Ja tietty tauditkin ovat hätistelleet meitä. Nyt sitten on sattumalta vapaapäivä ja jostain syystä tuota pyykkiä on pestävänä melkoisen paljon. Kone huutaa useamman kerran päivässä ja pyykkivuorelle ei loppua näy !

Talvivaatteita pitäis alkaa komuamaan säilöstä ja sovitella mikä vielä sopii kellekin. Eilen oli Olivian koulutarkastus : typykkä oli 162cm pitkä ja painoa en taida enää noin isolta viitsiä kertoa, mutta terv.hoitajan mukaan hoikka tyttö. Pitäis syödä enemmän. Ja ikää on 11v3kk. Vitosella siis. Mutta neidin kaikki housut olivat kutistuneet kesän aikana :o/ Farkuista oli tullut capreja. Ei kun farkkulegginsejä vaimitänenyt -jegginsejä (Lindex online) sit ovatkaan......

Mutta sit yks kiva juttu ! Sain uuden kameran. En vaan osaa käyttää sitä vielä ja kuvat ovat mitä ovat, jos nyt ylipäätään saan niitä tähän koneelle siirrettyä. En mitään hienoo ostanu kun en kuitenkaan osaa kuvata mitenkään erityisesti ja kunhan nyt jotain saa ikuistettua :oD Jaa, merkki on Samsung NV24HD.

Mut testataanpa :

Tais onnistuu xD Tässä mukelot lähössä viimesiä kertoja uimaan tälle kesälle. Molemmilla Arenan uimaopettelupuvut päällään. Emilille ostin jo viime kesänä ja Amalialle tänä kesänä. Amalialle tuo puku ei kyllä enää ensi kesänä mahdu :o( Kokona on se isoin.

Tässä sit viemässä esikoista opiskelupaikkakunnalle. Auto on lainassa kun emme edelleenkään omista toimivaa autoa :o) Empun sylissä oleva pehmolelu on esikoisen rakkain muisto lapsuudesta, Täplä. Ja joo, auto oli jokseenkin täysi.

Tässä se meidän uusin tulokas :o) Miina-kissa. Tykkää amsusta ja empusta ihan mahottomasti eikä tunne ole ykspuolinen. Amalia päiväunilla. Oltiin tuona päivänä retkellä ja näin se retki väsytti.

Olihan tästäkin sitten pakko kuva ottaa. Meidän vanhapoika, kissa-Herramme Viiru. HESYn kasvatteja ja ikää kohta 14v.

Emil pitää Miinaa sykissä :o) Miina ei ole onneksi moksiskaan Emilin huomiosta, tosin kyllähän nuo tenavat osaavat käsitellä eläimiä hyvin ! Tällaista siis kuuluu meille. Näytti kamerakin toimivan, joten uutta postausta vaan kehiin lähipäivinä ;o)3 kommenttia:

Kotiäiti kirjoitti...

Olipas mukava lukea kuulumisia pitkästä aikaa! :)

Minttu kirjoitti...

Kiva kuulla teistäkin =)

äiti kuudelle kirjoitti...

Sateinen sää ja tautinen olo auttanee sisällä pysymistä ja näin jää aikaa vaikka bloggailla :o)