maanantai 13. joulukuuta 2010

Jouluisia kuvia :o)

Joulu tulla jollottaa, makkara kakkara kainalossa. Eikös sitä ennen makkaraa jouluksi tehty ? Ainakin äitini lempijouluherkkuja on joulumakkara. Ohrainen makkara, joka paistetaan rapeaksi voissa. Noh, makkaraa emme ole tehmeet, mutta tortut, piparit yms. jouluherkut ovat paistuneet viimepäivinä meillä :o) Minun oma "perinne" on piparkakkutalo. Teen sen lähes kokonaan itse ja nyt teinkin. Tällainen siitä tuli :

Talo nyt ei ole kyllä edukseen tuossa. Säilytän sitä uunissa ettei kissat tutustu lähemmin mökkiin :D

Tällainen pikkutonttu minulla on ollut apuna. Emil on kova tekemään keittiöhommia. Hänelle piti ostaa oma essukin. Ja jos poika kuulee että äiti on kettiöhommissa alkaa armoton tuolin hilaaminen äidin viereen :o)

Kynttilöitäkin on polteltu. Ostin Party Liteltä pari koristetta kun sattumuksien kautta onnistuin halvalla saamaan. Normaalihinnoilla en kyllä edes uneksikaan noista. Olikohan tuon "joulupuun" normaalihinta jotain 150e......huih !


Pallon sisälle tulee sininen valo kun vain painaa nappia. Tältä se sitten näyttää :
Ja mitäs sitten muuta. 2 tyttöä on nyt kotosalla sairaana : 11v sai perjantaina antibiootit kun oli molemmissa korvissa tulehdus, poskiontelot myös tulehtuneet kuten silmätkin. Perjantaina meidän kohta 10v valitti kuumeista oloa ja juu, 39 ja yli on lämpö hälläkin pyörinyt..... Viikonloppuna olisi ollut tyttöjen tanssiesitys, kuoron esiintyminen yms. mutta ne menivät sitten tältä vuodelta parannellessa tautia. Tervehtyminen on nyt kaiken a ja o. Ensinhän meitä piinasi entero ja nyt tämä flunssa, joka onkin kestänyt ja kestänyt..... :o( Toiveissa on että koko joukko olisi jouluna terve !


1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Toivottavasti teilläkin parannutaan jouluksi. Meillä olisi sama toive.