torstai 23. joulukuuta 2010

Sydämellistä joulua !

Me saatiin sittenkin se ! Terve joulu nimittäin :o) Vielä yhden jos toisenkin nenä vuotaa ja yskä ryskää, mutta se on pientä. Joulun tunnelma alkaa silti pikkuhiljaa löytyä. Stressiä ei olla juurikaan otettu ja ehkä siksi että aloitin joulusiivoukset aikaa sitten. Jotensakin joulusiivous kuuluu jouluperinteisiini. Hyvä että edes kerran vuodessa tulee käytyä läpi mitä sitä on jemmannut koko tämän vuoden :o) Aika yllättäväviä asioita on löytynyt ja joitakin mainitakseni tarpeettomana on saanut lähtä keitetyn munan nostin (juu, Tupperin takuutuotantoa xD), korkin apuavaaja, noin 10 000 lääkeruiskua, noin 100 rikkinäistä lusikkaa yms.....

Noh, vielä jotain pintasilausta pitäs tehdä, kuten pesuhuoneen lattia, alakerta sekä portaat ja keittiön pöydät. Kaupassakin vois piipahtaa. Esikoisen toiveesta pizzatarpeita. Lähdemme häntä viemään opiskelupaikkakunnalle tapanina, joten evästä mukaan sinne :o) Isot tytöt menevät mummolaan ja me olemme aattopäivän pienten kanssa nelistään. Puuro on hautumassa hellalla, kuusi koristeltu, paljon tehty ja mitä ei ehditä tehdä niin päiviä joulun jälkeen tulee :o)SYDÄMELLISTÄ JA RAUHALLISTA JOULUNAIKAA !!!

1 kommentti:

xxxxx kirjoitti...

Oikein hyvää ja rauhallista joulua teidän Poppolle! Kiva kuulla, että olette terveinä, aika hurjaa sairastelua teillä olikin. Kunhan vain pakkaset lauhtuisivat niin nauttikaa ulkoilusta ja pulkkämäestä sydämen kyllyydestä;-)