torstai 2. joulukuuta 2010

Talvihaalareista kokopohdintaa ja ärinämurinaa

Meillä edelleen Amalia sairastaa :o( Illalla olikin sitten jo reippaammin kuumetta ja haukkuva yöyskä vaivaa. Pronaxenin ja Ventolinen voimalla selvittiin viime(kin) yö. Jospa tämä tästä.

Harmaita hiuksia ja unettomia öitä aiheuttaa Amalian talvihaalarit. Ostin viime keväänä tytölle valmiiksi REMUn haalarin 116cm. Ajattelin et on sopiva. Reimasta menee 116cm ja on vielä reilukin. Kun laitoin puvut päällekkäin niin nämähän ovat täysin samankokoiset, ääks !!!!!! Siitä huolimatta Remu kinnaa haaroista ja vaikuttaa paljon pienemmälle kuin tuo Remu vaikka mittasuhteet ovat mittauksieni mukaan samat.

Olen nyt mittaillut pukuja, etsinyt mittoja netistä eikä selitystä tuolle em. tunnu löytyvän. 5v -neuvolassa käytiin viikko sitten ja Amalia on nyt

109cm / 22kg

Ei mitenkään pulskalle näytä. Et ei minusta leveyteen pitäs mennä senttejä puvuista. Noh, minkä ihmeen puvun tytölle ostan, mitä kokoa ja MISTÄ ????

Vaihtoehdot alkavat käydä vähiin tytön kokoluokassa ja haalari sen olla pitää. Lisäksi joudumme turvautumaan netin apuun autottomana. Lähimmät vaatekaupat ovat reilu 20km:n päässä. Ei helpottane elämää tämäkään.

Ja ettei helpoksi mene niin puvun on oltava kestävä, vedenpitävä, NÄTTI......

Mistäpä nyt tällaisen tempaisen ? :o( Ellei löydy niin sit mennään tuolla Reimalla tää talvi. Ja enää en varastoon osta vaan olen hollilla heti kun ensi syksynä puvut kauppoihin tulevat !

1 kommentti:

Kippuralla kirjoitti...

meillä on 108cm 4vllä 116vm minymo, tunti hukkuvan siihen alkuun kesällä mutta onkin ihan hyvä nyt. vaikka nostaa kädet ylsö niin ei ei puoli kättä vilku. mutta tuntuu hurjalta ostaa 4vlle 116cm haalari!