perjantai 9. lokakuuta 2009

7 tunnustusta

Ja minutkin sitten on näemmä haastettu :D Ainakin Pikkuriikki sekä Minielämää on haastanut minut mukaan ja eikös sitten lähdetä tunnustelemaan ;o)

Tosin ekana ohjeet kuinkas toimitaan !

1. Kiitä sitä, jolta sait tunnustuksen
2. Kopioi kuva ja liitä se blogiisi
3. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
4. Kerro seitsemän sellaista asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
5. Anna tunnustus seitsemälle
6. Linkitä nämä blogissasi
7. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Ekanakin täytyypi sanoa et olen käsi tietokoneiden kanssa.... Saan aina koneen solmuun ja ennen pitkää ei mikään toimi. Noh, siitä syytän miestäni xD Hänhän koneen sotkee. Ei tosin ehdi ikinä olla koneella kun minä tässä istun kaikki illat ja lisäksi tuo ei sotke konetta vaan korjaa tekemäni "pikkuiset" ongelmat. Mieheni on ollut atk alalla ja tietää koneista KAIKEN. Joten en satavarmasti sano et saan itse tuon kuvan laitettua blogiini, jos en niin mies sitten saa laittaa :O)

Olikos tuo jo tunnustus nro 1 ?

2. Olen täysin koukussa realitysarjoihin : BB, unelmien poikamies, maajussit, yms. on PAKKO katsoa. Joo, ja sit Salkkarit.

3. tapasin mieheni netissä. Kyllä. Olin tuolloin juuri eroamassa neljän vanhimman tyttösen isästä ja tytöt olivat tuolloin 1,3,5 ja 7v kun minusta tuli vähäksi aikaa neljän pienen YH.

4. vaikka minulla on 6 lasta niin raskautuminen ei ikinä ole ollut helppoa. Tähän liittyy paljon henkilökohtaisia asioita mistä en halua tässä kertoa, mutta se sanottakoon että keskenmenoja on mahtunut useita näihin vuosiin. Pisimmälle ehtinyt ehti lähes puoleen väliin raskautta ja siitä en vielä(kään) ole päässyt täysin yli. Pääsenenkö koskaan :o(

5. minulla on verenpainetauti ja syön säännöllisesti siihen lääkettä. Tuo tauti jurppii minua !!!

6. olen patalaiska ! En pidä siivoamisesta. Aloitan aina jonkun "projektin" ja keskenhän se jää.... Käytän meidän lapsityövoimaa ja tytöt sitten laittavat tiskikoneen ja imuroivat ;o) Tosin minusta kotityöt kuuluvat ilmanmuuta myös lapsille, kohtuudella.

7. olen erakkoluonne. Horoskoopiltani rapu, erakkorapu. Viihdyn perheen parissa enkä kaipaa sosiaalisia ympyröitä, joten ei ihme että olen viihtynyt kotiäitinä kohta 15v :oD

Tunnustuksia tuli varmaan ainakin se 7. Tämä on jo takuulla käynyt kaikissa blogeissa, joten jos joku tuntee jääneensä paitsi niin tämä on juuri sinulle :o) Olisin ikionnellinen jos nappaisit oman haasteesi tästä.

4 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mä olen kans rapu ja hieman "erakko" :o)

Helmi kirjoitti...

Sinulle ois myös minun blogissani jotain, käy kurkkimassa alkuviikon postauksia.;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Poikien äiti : minuun ainakin osuu nuo horoskoopit 100%. Olen kai sitten "tyypillinen" rapu :o)

Helmi : suurkiitos ! Et usko miten tämä piristi harmaata päivääni ! Laitan pikimmiten sähköpostia :o)

Mia kirjoitti...

Täällä kans toinen rapu!! Ihan samaa voisin sanoa, 11v kohta kotona ja nautin. :o)

Ja kuin myös koukussa realityihin. ;o)