torstai 15. lokakuuta 2009

Talven ihmemaa ja taikasanoja

Huh, arvatkaapa mikä on ollut taikasana viime päivinä ? No ne ovat lunta, lapio ja pulkka :o) Taikasanoja siksi että meidän Emil on varsinainen känkkis :o/ Pitää uhmata kun puetaan ulos, pitää uhmata kun tullaan sisään. Meidän pieni saa kaikista "arjen muutoksista" itkupotkuraivarit. Eilenkin sanoi että " ei ukkumaan". Eli en mene nukkumaan. Höh. Uhmata saa :o) Äiti ottaa taitavasti ohjat käsiinsä ja uhman vastaan. Tosin viime päivien lumi on tilannetta edesauttanut.

Ei tarvitse sanoa kuin lunta tai lapio niin johan alkaa poika laittamaan vaatteita päälle. Juuh, tuo 2v2kk pukee jo itse varsin mallikkaasti ! Toki hanskat ja narut, napit yms. pitää äidin laitella, mutta sukat, kengät, hatut ja puku sujahtaa päälle alta aikayksikön.

Tässä kuvia eiliseltä


Amalia ihmettelee mihinkä veikka jäi.


Emil jäi tutkimaan ex-ulkohäkkiä, jossa tilapäisesti kanit asustivat purujen vaihdon ajan.


"Aasuu" ! Emil huutaa Amsua (Amalia) .


Sitten mentiin. Amalialla "retro-Jonathan". Palvellut muistini mukaan ellei esikoisesta niin sitten tuosta 12v neidosta lähtien. Takki edelleen kuin uusi. Polvissa kulumaa, mutta vesi pysyy loitolla ! Taustalla 8v leikittää Laku-koiraa, joka yhtä innoissaan lumesta kuin lapset xD


Tässä ei enää taikasanoja tarvita. Talven ihmemaa, hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.......


Vain ihan pieni paljastus : äiti käväisi pihalla vain napsimassa kuvia. Sisko 12v hoiti eilisen iltapäivän ulkoilut.


"Äiti nopee nyt "sanoi meidän 12v. Äiti joutaa kuulemma sisälle kuvaamasta :o)

Lunta on edelleen maassa, mutta saa nähä kuinkako kauan. Sitten on keksittävä taasen uudet taikasanat........7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanan paljon lunta kyllä teillä siinä naapurissakin! ;D
Tosi hyvin käy n uo oranssit mustaan Emilillä ja ompas tosiaan hyvin palvellut Jonathan setti.

Oli muuten tosi kiva höpötellä tiistaina! :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Voi miten paljon lunta! Meillä käväisi vain toissapäivänä sentin kerros..

Mia kirjoitti...

Sinulle on tunnustus ja haaste blogissani! :o)

Kotiäiti kirjoitti...

Ihanan paljon lunta! Ja hyvin on tosiaan kestänyt tuo Jonathan. Hyvä tietää, että ovat kestäviä, kun meiltäkin löytyy nyt Jonathanin haalari talveen. :)

äiti kuudelle kirjoitti...

Mia : kiitos :o) Oli todella mukava höpötellä "kanssasisaren" seurassa ! Ja teidän Emil..... Voi miten söpö. Paljon, paljon suloisempi ihan livenä kuin kuvissa jos se edes on mahdollista. Kyllä tuo poika hurmaa tytön kuin tytön ;o)

Vauhtivekaroiden äiti : juuh, muistan kun asuttiin Suomen "etelässä" niin enemmän oli sitä loskaa ja harmaata kuin valkoista unelmaa :o) Tosin taitaapi täälläkin päin Suomea olla tuo harmaus yhä enempi totta vuosi vuodelta :o(

Henna : ovat todella laadukkaita ! Ainoa on se et taitaapi tuo puna-sini -väritys olla todella jo "retroa". Eikä meillä siihen meinaa löytyä asusteita..... Noh, menenee rönttäpukuna :o)

Helmi kirjoitti...

Ihania ulkoilukuvia.:)

Meilläkin asuu pieni uhmis. äiti on "tuhma-peikko" ja poika taistelee joka asiassa vastaan ja toistelee "lopeta, lopeta, oni suuttuu!"

Mia kirjoitti...

Voi kiitos!, olipas kauniisti sanottu. :o)