torstai 15. lokakuuta 2009

Aistinvarainen olento :o)

No nyt tuppas tällasta haastetta kehiin :o) Tätähän pitää oikein miettiä. En halua kurkkia muita blogeja enkä lukea vastauksia (vielä) edes Mian
blogista, josta tämä haaste minulle heiteltiin....

1. Laita tunnustus blogiis
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti

1. Jaahas.... Laitellaan kun jaksan kopsata, tallentaa, kopsata yms. :oD
2. Oliks noi 5 kohtaa jo ne säännöt ? Juu, oli ne.
3. Taisin sen jo tehdä.
4. Aloitellaas muistelemalla mitä aisteja ihmisellä on.....

A. Kuudes aisti. Silmä selässä. Äidin vaisto. Onkos vaisto aisti ? On se :o) Eli vaikken näe niin tiedän satavarmana missä lapset ovat. Amalia voi kulkea perässäni ja silti "näen" että onko hän tien reunassa vaiko menossa vaaranpaikkaan. Samoin "haistan" mitä lapset puuhaavat jos ovatkin vaikka keskenään yläkerrassa tms.

B. Kuulo. Se on erittäin herkkä. Rakastan hiljaisuutta. Rakastan merta ja vettä. Vedensolina, kevätpuro, meren aallot. Hienointa musiikkia rasittuneille korville. En siedä melua, puheen sorinaa, mutinaa..... Kaipaan myös hiljaisuutta, tilaa jossa olen vain minä. Haluan kuulla ajatukseni. Noh, kyllä se joskus onnistuu :o) Olen kotona lähes 100% ajastani, joten minulla on oikeus myös olla hilaisessa kodissa. Välillä menen metsään. Kävelen ja kuuntelen erilaista hiljaisuutta.

C. Haju. Haju siksi että en siedä hajuja.... En siedä parfymoituja pesuaineita, hajuvesiä, hiuslakkaa..... Saan niistä vain päänsäryn.

D. Silmät eli näkö. On ihana nähdä miten lapset kasvaa. Ihana nähdä ruska, meren aallot, luonto kaikkinensa.....

E. Sydän. Kyllä. Tärkeimpiä asioita maailmassa ei näe silmillään vaan sydämellään. Onko tämä sitten jokin "tuntoaisti" ? :o) Tätä on niin vaikeaa selventää, mutta luulen että tiedätte mitä tarkoitan.

Haastan mukaan :

Pikkuriikin
Tiirikan
Termiittien äidin
Sokruttimen
Helmin

Ei kommentteja: