perjantai 3. heinäkuuta 2009

Ja ensin oli......

........ ensinhän oli suuri tietämättömyys ! Olen tietokoneiden kanssa (noh, minkä tahansa vempeleen kanssa) täysin käsi. Mies moittiikkin minua siitä että en koskaan lue mitä kone minulle kertoo vaan painan vaan ok ok :D Niin, sehän on varsin nopeaa.

Kuitenkin ajattelin että nyt on aika aloittaa oma nettipäiväkirja ! Vanhimmille lapsille oli koottu omat albumit... ainakin 10 / nenä. Kaikki tehtiin ajallaan, kirjoitettiin huolella vauvakirjaan ja syynättiin ajatuksella, mutta nyt ei vaan ehdi. Tai ehtisi. Se että sanon etten ehdi on tekosyy. Tekosyitä minulla onkin vähän joka asiaan. Kuten tänään kun käytiin ihan vain pikaseen Lindexillä : sieltä lähti tavaraa (kunhan opin lisäämään kuvat) melkoiseti ja mies kihisi koko ajan korvaan et nyt riittää. Riittihän se kunhan olin kerännyt jommoisesti vaatetta miesparan käsivarsille. Hyvä että koko miestä sieltä vaatteiden takaa näkyi ;o) Ja niistä tekosyistä. Velourtunikoita oli ostettava useampi kun niiden kaikkien kanssa käy vaal.punaiset velourit. Aatelkaas ! Ei tarvitse ostaa kuin yhdet housut :D Juu, ja sitten paitojakin piti ostaa kaksinkappalein kun nehän ovat kuopuksen "nimipaitoja".

Kuopuksemme siis on Emil. Poika on täystuho ja vilkas kuin Vaahteramäen kaimansa ikään. Elokuun alussa tulee täyteen kunniakkaat 2 vuotta tuholaisen elämää :o) Isosisko on Amalia ja lisäksi täällä asustaa vielä 4 isoa siskoa, jotka eivät niin tässä blogissa halunne esiintyä omilla nimillään.

Eikä tässä vielä kaikki. Meillä on myös 3 koiraa, 3 kissaa ja 7 kania. Kohtuullinen määrä siis lemmikkejä ! Mutta jos nyt kävisi vielä opettelemaan miten tämä blogi toimii. Ja onhan aina tuo tietokonenero ukko olemassa jos sormi menee suuhun ;o)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Tosi kivaa löytää sinut täältä! :)
Mielenkiinnolla luen ja shoppailukuvia odottelen. ;D

miia kirjoitti...

moi.. minäkin löysin tänne :D