sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Unihiekkaa

Huoh... Yleensä meidän muksut nukkuu hyvin. Nyt vain oli yksi niistä aamuista, jolloin kuopus päätti herätä 7:30. Tiedän. Se on hyvin monelle perheelle, mutta kun meillä yleensä vapaapäivinä nukutaan yhdeksään ainakin...

Emil täyttää ensi kuussa 2v. Unta riittää vielä loistavasti : yöunille mennään n. 22:30 ja sitten aamulla herätään 9-10. Päiväunet on 12:15-15:30. Ja joskus herra nukkuu päiväunia 16:30 asti :D Meillä nukutaan ulkona vaunuissa. Onneksi tuo mies on niin lyhyt että vaikeuksia sovittaa koko pituus rattaisiin ei ole. Nyt on vain eilisestä lähtien ollut taasen vaikeuksia arpoa mitäkö laitettas ulos päälle vaunuihin.

Tästä päivästä näyttää tulevan eilisen kaltainen : pilvinen, osittain sateinen ja syksyinen :o/ Juuri kun sain ostettua tuolle miehenalulle uuden uimapuvun niin eikös ilmat viilenneet. Meillä kun on tuossa aivan lähellä ihana kirkkoranta, jossa on todella matalaa ja siellä on ihana käydä uimassa.

Tänään on esikoisella koiranäyttelyt. Näyttelyihin on menossa 2 nuorinta koiraa. Uskon että pärjäävät hyvin. Esikoinen on erittäin eläinihminen :o) Tänään hän menee hakemaan 2 kania ja sitten meillä on noita pörröjä 7.

Josko tässä itse ehtisi jossain välissä käymään vaikkapa pyöräilemässä kun meillä nuo maisemat on mitä parhaimmat pyöräilyyn. Jos ehtisi ennen esikoisen lähtöä niin voisi jättää tuon Amalia-neidin kotiin : tyttö kun ei erityisemmin viihdy pyörän kyydissä. Emil sen sijaan istuisi vaikka maailman tappiin asti "akkolin" kyydissä ! Kaikki pyörivät vempeleet kun ovat pojalle akkoleita. Tai sitten isoja akkoleita. Akkoli taisi olla eka sanakin :D Nytkin tuo tuossa ajelee akkolilla ja se onkin yksi harvoista (luvallisista) puuhista, joissa poju viihtyy.

Ei kommentteja: